Rosario Central voetbalshirts 2020-2021

De Argentijnse voetbalclub Rosario Central heeft in samenwerking met kledingsponsor Under Armour de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt Rosario Central de wedstrijden in de Argentijnse competitie dit seizoen. De nieuwe tenues van de Argentijnen staan dit jaar geheel in het teken van het 130 jarig bestaan. De club vierde op 24 december 2019 haar verjaardag en werd in 1889 opgericht.

Rosario Central thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Rosario Central thuisshirt voor 2020-2021 heeft hetzelfde template als de Southampton voetbalshirts voor 2020-2021. Under Armour is namelijk ook kledingsponsor van de Engelse Premier League club. Het Rosario Central thuisshirt is blauw en wordt gekenmerkt door de twee verticale vlakken in het geel op de body van het tenue. In deze banen zijn weer acht dunnere, gele banen verwerkt. Ook de onderkant van de mouwen bevatten een gele band. Hierboven staat de naam van de kledingsponsor en in de band staat de leus van de club: ''La Pasion del Pais.'' Het tenue is verder uitgerust met een klassieke henley collar met een gele band een geel knoopje. De linkerborst bevat het logo van Under Armour en op het midden van het tenue staat sponsor Banco Municipal. Op de achterkant van het thuistenue is een vintage logo van de club verwerkt met daarin het jaartal van de oprichting van de club: 1889. Dit logo heeft de vorm van een locomotief en is bovendien een verwijzing naar de oprichters van de club, die bij de Argentijnse Spoorwegen werkten. In de nek bevindt zich ook nog een graphic met de tekst: 130 ANOS. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele accenten.

Rosario Central uitshirt 2020-2021

Het Rosario Central uitshirt voor 2020-2021 is overwegend geel met een blauw vlak over de bovenkant van de borst. Ook dit tenue heeft een henley collar met een geel knoopje en een witte band. De bies aan de onderkant van de mouwen is blauw/wit. Verder bevat het uittenue dezelfde accenten als het thuistenue. Op de rechterborst prijkt het logo van Under Armour en de linkerborst bevat het logo van de club. Ook dit tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe en witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rosario Central tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ruben, Carruzo, Ortigoza, Laso, Gamba, Colazo en andere sterspelers.

Helaas is er maar weinig merchandising van Argentijnse clubs beschikbaar. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van een Argentijnse club? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering!