RKC Waalwijk voetbalshirts 2021-2022

RKC Waalwijk en kledingsponsor Stanno hebben inmiddels ook het nieuwe RKC Waalwijk thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Joseph Oosting de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het vernieuwde Mandemakers Stadion gedurende 2021-2022. RKC Waalwijk eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek en wist zich dus knap te handhaven. Ook dit jaar is Stanno weer de producent van de RKC Waalwijk tenues. Deze functie heeft het sportmerk, dat onderdeel is van het Nederlandse bedrijf Deventrade, sinds 2017. Het contract werd vorig jaar verlengd tot medio 2024.

Check nu ook het RKC Waalwijk carnavalsvoetbalshirt 2022! 

 

RKC Waalwijk thuisshirt 2021-2022

Het RKC Waalwijk thuisshirt 2021-2022 heeft een retro design. Het tenue is namelijk overwegend geel en wordt gekenmerkt door de dunnere blauwe verticale banen. Dit design loopt dit jaar ook door over de mouwen, welke worden afgesloten door een lichtblauwe band. Daarnaast is het RKC Waalwijk thuistenue dit jaar uitgerust met een blauwe polokraag met twee knoopjes. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Stanno en de linkerborst de badge van de club. Op het midden van het tenue staat sponsor Willy Vaessens Industriebouw. Op de linkermouw prijkt het logo van subsponsor TOTO. De binnenkant van de hals van het RKC Waalwijk thuistenue is voorzien van de leus van de club: ''Wij wijken voor geen overmacht.'' In de nek op de achterzijde van het tenue is het wapen van de stad Waalwijk verwerkt. Daaronder staat het logo van Mandemakers. Het RKC Waalwijk thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje, waarop naast de logo's van Stanno en de club ook het logo van Polarpack staat. De kousen van het RKC Waalwijk thuistenue zijn wit met op het midden twee lijnen in de clubkleuren van RKC (blauw en geel).

RKC Waalwijk uitshirt 2021-2022

Het RKC Waalwijk uitshirt 2021-2022 heeft een opvallend design. Het tenue is zilver/grijs met een all-over print van gebroken lijnen. Daarnaast bevat het uittenue paarse details. De polokraag is paars en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het tenue. Ook alle logo's op het RKC Waalwijk uittenue zijn paars. Het clublogo op de linkerborst betreft een monochrome badge. Dit betekent dat het tenue niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RKC Waalwijk tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kramer, Meulensteen, Bel Hassani, Gaari, Büttner, Efmorfidis, Bakari, Nieuwpoort, Oukili en nog meer spelers.

RKC Waalwijk voetbalshirts 2021-2022 bestellen

De Stanno RKC Waalwijk voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de Waalwijkers. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 60,- en voor kinderen € 50,-. De broekjes bestel je vanaf € 25,- en de kousen zijn € 15,-. In de fanshop kun je de RKC tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je RKC Waalwijk tenue direct in deze fanshop!

RKC Waalwijk thuisshirt 2021-2022

RKC Waalwijk uitshirt 2021-2022

RKC Waalwijk thuistenue 2021-2022

RKC Waalwijk uitshirt 2021-2022