Red Bull Salzburg Champions League voetbalshirts 2019-2020

Red Bull Salzburg en Nike hebben vandaag speciale Champions League voetbalshirts gelanceerd. Door de regels van de UEFA was de club hiertoe genoodzaakt. De UEFA heeft de club verboden om de naam ''Red Bull'' in het logo op te nemen tijdens de wedstrijden in het miljardenbal. Dit is ook de reden dat de club in het toernooi FC Salzburg genoemd wordt. Op de rechterborst van de Red Bull Salzburg Champions League tenues prijkt dan ook een ander logo dan op de tenues die de club draagt in de Oostenrijkse competitie en beker. Deze voetbalshirts draagt RB Salzburg in de groepsfase van de Champions League. Hierin neemt de club van trainer Jesse March het op tegen Liverpool, Napoli en KRC Genk.

Red Bull Salzburg Champions League thuisshirt 2019-2020

Het Red Bull Salzburg Champions League thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood en is verder gebaseerd op het Strike teamwear template van Nike. Het tenue is uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De binnenkant van de hals bevat ook een speciale taping. De linkerborst van het tenue bevat een speciaal logo van de club. In dit logo staat geen Red Bull Salzburg, maar FC Salzburg. Daarnaast staat op het midden van het tenue niet het reguliere logo van RED Bull, maar het woordmerk van het energiedrankje. De linkerborst bevat de swoosh van Nike. Alle logo's op het tenue zijn wit. Tijdens de wedstrijden in het miljardenbal draagt de Oostenrijkse kampioen ook speciale badges op het tenue. De rechtermouw bevat de zogenaamde Starball en de andere mouw de Respect badge. Het Champions League thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Red Bull Salzburg Champions League uitshirt 2019-2020

Het Champions League uitshirt van Red Bull Salzburg heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter geheel zwart en alle logo's staan op dezelfde plek als op het andere Champions League tenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van RB Salzburg en check ook het thuisshirt en uitshirt waarin de club speelt in de competitiewedstrijden.

Red Bull Salzburg voetbalshirt kopen

De nieuwe Salzburg voetbalshirt kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Oostenrijkse club. Ben je op zoek naar andere shirts van de club? Check het dan exclusief in de onderstaande webwinkel. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Scoor je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP