Max Verstappen heeft het afgelopen seizoen een prima start gemaakt in zijn eerste jaar als Formule 1 rijder van het Red Bull Racing Formule One team. Het Formule 1 seizoen begint op 26 maart 2017 traditioneel met de race in Australië op het circuit van Albert Park. Afgelopen week is is de vette Red Bull Racing kleding door PUMA gelanceerd Hieronder zullen wij een aantal waanzinnige nieuwe styles uit de 2017 collectie onder de loep nemen. STYLE meets PERFORMANCE! Enthousiast? Check het hieronder!

Direct enthousiast over de nieuwste Red Bull x PUMA Formule 1 collectie, check het exclusief in deze SHOP!

EEA_home -heo _RBR_ss 17

 

Voor team Red Bull Racing maakte Verstappen tijdens de Grand Prix van Spanje zijn debuut en bereikte een vierde startpositie. De dag erna op zondag 15 mei won de Nederlander direct de race en werd hij, op een leeftijd van 18 jaar en 228 dagen, zowel de eerste Nederlandse als de jongste winnaar ooit van een Formule 1 Grand Prix.

Wat zal 2017 voor Max Verstappen brengen? In ieder geval een dikke en vooral gave RBR x Puma collectie met ondere andere een stoer T7 trainingsjack, t-shirts, zip-hooded sweater en een cap. De kleding van het Oostenrijkse Formule 1 team wordt gemaakt door kledingsponsor Puma. De kleding is uiteraard voorzien van het logo van Red Bull en dat van Puma.

Red Bull is natuurlijk bekend geworden door het ''energiedrankje welke je vleugels geeft''. Het logo van Red Bull laat twee rode stieren zien die elkaar aanvallen voor een geel/gouden bal, dit embleem staat symbool voor kracht, snelheid, agressiviteit en vitaliteit. Deze twee stieren zijn mooi weergegeven op de twee graphic print t-shirts en leverbaar in het wit en het donker blauw. De twee stieren zijn echter op het shirt niet rood, maar hebben een vette camouflage kleur. Het camouflage patroon komt ook terug op het RBR Allover t-shirt en bevat op de voorkant een groot Red Bull Racing Formula One team logo. Het merk dat je vleugels geeft heeft samen met Puma ook een top jack gelanceerd. Kenmerkend voor dit bekende T7 model is de tape langs de rits, hierop staat ''GIVES YOU WINGS.'' En zo is het! Uiteraard mag de trendy Red Bull Racing cap voor Max Verstappen niet ontbreken. Deze block snapback cap is op de voorkant voorzien van het Red Bull Racing embleem en op de achterkant met het Puma logo. Het zilveren vizier maakt de pet compleet. De hele gave RBR cap zou Max Verstappen waarschijnlijk ook het liefst onder zijn helm dragen, zo gaaf is de nieuw snap back cap van Red Bull Racing. Max zal de cap waarschijnlijk alleen dragen voor en na de race! En gelijk heeft hij!

Ben je fan van Red Bull Racing en/of van Max Verstappen dan ben je bij Sportus op het juiste adres. Check hier de nieuwe Red Bull Racing lifestyle collectie 2017 en bestel het exclusief in deze SHOP!

Red -bull -racing -collectie -puma -2017

 

Gerelateerd nieuws