Real Valladolid voetbalshirts 2019-2020

Real Valladolid en adidas hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 gepresenteerd vandaag. Valladolid eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Spanje. In de nieuwe tenues speelt ‘’Pucela’’ de La Liga en Copa del Rey wedstrijden dit seizoen. Vanaf dit seizoen is adidas kledingsponsor van Real Valladolid Club de Futbol. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Hummel en beide partijen tekenden een contract tot het seizoen 2022-2023.

Real Valladolid thuisshirt 2019-2020

Het Real Valladolid thuisshirt voor 2019-2020 wordt uiteraard gekenmerkt door de paarse en witte verticale banen over het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals in het paars. De hals is bovendien uitgerust met een subtiele rode lijn. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn wit en op de schouders staan drie paarse adidas strepen. Op de borst prijken de logo’s van adi en de club. Het thuistenue van Real Valladolid wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paars/witte kousen.

Real Valladolid uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Real Valladolid uitshirt voor 2019-2020 is paars en bevat en design van dunne, rode pinstripes over het tenue. De rode details komen ook terug in de ronde hals. Deze is namelijk wit met een dunne, rode lijn. Dit is ook weer de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de club en adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met witte en rode details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Real Valladolid tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ünal, Calero, Guardiola, Alcarez, Ramirez, San Emeterio en nog meer spelers.

Real Valladolid voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van Real Valladolid kun je alleen bestellen in de clubshop van de club. Ben je op zoek naar andere tenues van de Spaanse club? Check het dan onder andere in de onderstaande shop! In deze shop kan je je tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Valladolid voetbalshirt exclusief in deze SHOP!