De nieuwe 2015-2016 voetbalshirts van Real Sociedad zijn officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en Adidas. Real Sociedad zal in deze voetbalshirts de wedstrijden spelen in de Primera Division en de bekerwedstrijden. De club speelt zijn wedstrijden in het Anota-stadion in San Sebastian. Enkele bekende spelers zijn de Mexicaan Carlos Vela en de oud-speler van Heerenveen, Finnbogason. Verder bestaat Real Sociedad voornamelijk uit Baskische/Spaanse spelers.

Real Sociedad thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Real Sociedad voetbalshirt 2015-2016 heeft een klassiek design met een grote witte polo kraag. Het witte Real Sociedad shirt heeft 3 blauwe verticale banen en 2 compleet witte mouwen. Over de mouwen lopen de 3 bekende Adidas strepen in het blauw. Op de linkerborst pronkt het logo van de Baskische club. Op de borst het logo van hoofdsponsor qbao.com in het blauw en wit wat er voor zorgt dat het een mooi geheel wordt. Op de achterkant in de nek de vlag van het Baskenland. Aan de onderkant is er ruimte gemaakt voor een andere sponsor, Kutxabank. Een compleet wit voetbalbroekje en blauw/wit gestreepte kousen maken het Real Sociedad tenue 2015-2016 compleet. Een leuk detail op de sokken zijn de letters RS.

Real Sociedad uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Real Sociedad uitshirt 2015-2016 heeft een maroon rode kleur gekregen van de Duitse kledingsponsor Adidas. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de Spaanse club deze rode kleur heeft. Het frisse design bestaat uit 2 verschillende kleuren donkerrood en de details zijn in het lichtblauw. De ronde hals en de 3 Adidas strepen hebben deze blauwe kleur gekregen. Ook heeft het logo van Real Sociedad op de linkerborst dezelfde kleurcombinatie gekregen. Op de achterkant in de nek de vlag van de Basken. Het Real Sociedad voetbalbroekje en voetbalkousen hebben de donkerrode kleur gekregen met de details in het lichtblauw.

Real Sociedad voetbalshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe voetbalshirts van Real Sociedad kan je vanaf medio augustus/september 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals voetbalshirts van andere Spaanse clubs als Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Athletic Bilbao en nog meer voetbalshirts!

Real -sociedad -thuisshirt -2015-2016

Real -Sociedad -uitshirt -2015-2016