Champions League winnaar 2015-2016 Real Madrid en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Real Madrid Champions League presentatiepak 2016-2017 gelanceerd. Het presentatiepak zal door topspelers als C.Ronaldo, Bale, James, Modric en Morata gedragen worden in aanloop naar Champions League wedstrijden in het seizoen 2016-2017. Real Madrid is in de groepsfase ingedeeld bij Borussia Dortmund, Sporting Lissabon en Legia Warschau. Hieronder bespreken we het design en technische details van het nieuwe pak.

Zwart Real Madrid Champions League presentatiepak 2016-2017

Net als het Real Madrid Champions League 'uit'-trainingspak is ook het Real Madrid Champions League presentatiepak 2016-2017 carbon black van kleur. Het presentatiejack is ovewegend zwart en kent een capuchon die is voorzien van elastische boorden. Ook de rits in het midden is zwart van kleur. De aanwezige logo's op het presentatiejack zijn echter wit. Op de linkerborst is het Real Madrid logo gepositioneerd. Dit logo bevat niet de originele kleuren, maar is wit, evenals het Champions League logo op de rechterborst. Een wit adidas logo versierd ter hoogte van de tricep versierd de linkermouw. Onder de ribben zijn aan beide kanten zakken gepositioneerd. De Real Madrid Champions League presentatiebroek 2016-2017 bevat niet de kleur carbon black. De broek is donkerder van kleur. De broek bevat zakken aan de zijkanten en ook de logo's van Real Madrid en de Champions League komen terug. De Real Madrid presentatiebroek valt wijder uit dan de trainingsbroek 2016-2017. Ook bestaat het uit dobby, 100% polyester. De Champions League trainingsbroek voor dit seizoen bestaat echter uit fleece, 100% gerecycled polyester. Het grote verschil is dat de presentatiebroek meer waterafstotend is, terwijl de trainingsbroek je meer warm houdt.

Het nieuwe Champions League presentatiepak van Real Madrid is uitgerust met de Adidas Climalite technology. Deze technologie voert het zweet weg van je huid. Check hieronder de foto's van het nieuwe presentatiepak. 

Real Madrid presentatiepak kopen

Het Real Madrid Champions League presentatiepak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Let op: het pak bestaat uit twee losse items. Het presentatiejack heeft een prijs van € 79,95 en de presentatiebroek een prijs van € 59,95. Het pak is tevens in kindermaten gelanceerd. Het jack voor kinderen heeft een prijs van € 64,95 en de broek een prijs van € 49,95. Wil je andere Real producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Real voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe Real Madrid trainingspak in de officiële ADIDAS Real SHOP!

of in deze Real Madrid shop 

of de Real Madrid STORE.

Real Madrid Champions League Presentatiepak 2016-2017 2

Real Madrid Champions League Presentatiepak 2016-2017

Real Madrid Champions League Presentatiepak 2016-2017 3