Real Betis voetbalshirts 2022-2023

Real Betis en kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe Real Betis Balompié voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Real Betis de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Real Betis eindigde vorig seizoen op de zesde plek in de Spaanse competitie. Vanaf dit seizoen is Hummel de kledingsponsor van de voetbalclub uit Sevilla. Het Deense sportmerk en de Spaanse club tekenden onlangs een contract voor vijf seizoenen. Hummel volgt Kappa op als kledingsponsor. Het Italiaanse sportmerk verzorgde sinds medio 2018 de tenues en trainingskleding van Real Betis.

Real Betis thuisshirt 2022-2023

Het Real Betis thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt bevat verticale groene en witte banen en bevat bovendien een repeterende print van de driehoek uit het officiële clublogo. De mouwen zijn volledig groen en de hals van het voetbalshirt is zwart met en subtiele groen en witte lijn. De trademark tekens (de chevrons) van Hummel staan in het wit op de schouders en het logo van Hummel prijkt op de rechterborst. De linkerborst bevat de badge van de Spaanse voetbalclub en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor FI NETWORK. Het telecommunicatiebedrijf is sinds medio 2021 de hoofdsponsor van de ''Verdiblancos.'' Reale Seguros staat op de linkermouw van de Real Betis tenues. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club: Real Betis Balompié. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene baan. Deze baan bevat witte chevrons en op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Hummel. De kousen zijn groen met aan de bovenkant een zwarte band met een witte lijn. Op de kousen staat in het wit de naam van de club.

Real Betis uitshirt 2022-2023

Het Real Betis uitshirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door de horizontale blauwe banen. De binnenkant van de kraag is uitgerust met een design van dunne groene en witte lijnen. Dit design komt ook weer terug in een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue bevat een moderne polokraag en de Hummel chevrons staan in het wit op de schouders. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Real Betis uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe trademark tekens. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Hummel. De kousen van dit tenue bevatten ook blauwe blokken.

 

Real Betis 3e voetbalshirt 2022-2023

Het meest opvallende voetbalshirt in de Real Betis collectie dit seizoen betreft het Real Betis 3e voetbalshirt 2022-2023. Ook dit tenue wordt tijdens een aantal uitwedstrijden gedragen. Het derde tenue van Real Betis is een eerbetoon aan de rondomvaart om de wereld van Juan Sebastián Elcano 500 jaar geleden. Op 8 september 1522 kwam de wereldreiziger weer in Servilla aan. Het Real Betis 3e voetbalshirt is volledig oranje en bevat iop de bovenzijde een print van de plaatsen die Elcano en Ferdinand Magellan tijdens hun wereldreis bezocht hebben. Het tenue is verder afgewerkt met groene accenten. De ronde hals is groen en hetzelfde geldt voor de band over de mouwen. In deze band zijn witte Hummel trademark tekens verwerkt. De zijkanten van het Real Betis 3e voetbalshirt bevatten ook een groene band. Alle logo's staan op dezelfde plek als op de andere tenues en deze zijn wit. Het tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje band. De kousen zijn ook oranje met aan de bovenkant een groene band.

De nieuwe collectie van Real Betis bevat ooke en tweetal nieuwe keeperstenues. Één van de keeperstenues is geel met een design van diagonale groene banen aan de onderkant. Deze banen bevatten naar de bovenkant een fading effect. Het andere keeperstenue is turquoise met donkerblauwe banen. Beide keeperstenues bevatten een ronde hals en hebben monochrome logo's op de borst.  Zoals alle tenues van Hummel zijn de nieuwe Real Betis voetbalshirts uitgerust met de H2 technologie. Dit betekent dat er bij de productie van de tenues zo min mogelijk water is gebruikt. De tenues bevatten ook een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Betis voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sánchez, Bellerín, Fekir, Guardado, Iglesias, Carvalho, Bartra, Canales en andere spelers.

Real Betis voetbalshirt bestellen

De nieuwe Hummel Real Betis voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 79,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Ben je op zoek naar andere Real Betis tenues? Check het in de onderstaande winkels!

Bestel je Real Betis voetbalshirt direct in de Real Betis fanshop! 

of check de retro shirts van de Spaanse club in deze SHOP!

Real Betis thuisshirt 2022-2023

Real Betis thuisshirt 2022-2023

Real Betis uitshirt 2022-2023

Real Betis Sevilla uitshirt 2022-2023

Real Betis 3e voetbalshirt 2022-2023

Real Betis 3e voetbalshirt 2022-2023