PSV 3e shirt 2018-2019

PSV en Umbro hebben vandaag het nieuwe alternatieve uitshirt of 3e shirt van de Eindhovenaren bekend gemaakt. In dit shirt speelt het keurkorps van Mark van Bommel vooral de uitwedstrijden in Europa en de KNVB Beker. Bovendien speelt de club in dit voetbalshirt een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie. Dit is vooral het geval wanneer het witte uitshirt teveel overeenkomsten vertoont met de kleur van het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Het Engelse sportmerk Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de shirts van PSV. Beide partijen hebben sinds het seizoen 2015-2016 een samenwerkingsverband. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e shirt van de Nederlandse kampioen.

Donker blauw PSV uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt werd vandaag onder het bekende UMBRO motto uitgebracht: ''CREATE NEW HISTORY.'' Het nieuwe 3e shirt van PSV heeft een modieus design en bevat ook verwijzingen naar de clubkleuren van de club en naar de oprichters. Het 3e shirt is dit seizoen overwegen navy blauw en bevat een rechte hals in de clubkleuren van de Eindhovenaren. Deze hals bevat twee rode lijnen en een witte lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de taping aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn aan de onderkant namelijk uitgerust met een rode strip, waarin in het wit het logo van Umbro is verwerkt. Ook de broekjes van het 3e tenue bevatten eenzelfde band aan de achterkant. Het logo van Umbro staat ook op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van PSV. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de meer dan twintig kampioenschappen van de club. Een speciaal detail bevindt zich op de achterkant van het shirt, in de nek. Hier prijkt een speciaal logo. Dit is het speciale logo met verwijzing naar de PSV-plaquette in de Vrijstraat. In deze straat is de club ontstaan. Energiedirect.nl staat op het midden van het shirt en de linker mouw bevat een speciale PHILIPS badge.

Het alternatieve uittenue van PSV wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje met de Umbro taping aan de onderkant van de achterkant van de shorts. De kousen hebben ook dit design. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lozano, de Jong, Romero, José Angel Tasende, Pereiro, Bergwijn, Dumfries, Hendrix en nog meer spelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

PSV voetbalshirt bestellen

Het nieuwe PSV 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Het shirt heeft een prijs van € 85,-  voor volwassenen en €70,- voor kinderen. In deze webshop kan je het shirt van de kampioen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV shirt in deze SHOP

of deze online winkel (inclusief trainingskleding)

of deze officiële STORE (alleen trainingskleding)