Polen trainingspak 2022-2023

Het Poolse voetbalelftal draagt tijdens het WK in Qatar en de periode daarna het nieuwe Polen trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak is onderdeel van de nieuwe collectie, waartoe ook de nieuwe Polen WK 2022 voetbalshirts behoren. Het trainingspak van Polen bestaat ook dit jaar uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items hebben het Strike template van Nike. Dit template gebruikt Nike voor alle trainingspakken van dit seizoen en komt tot uiting in subtiele details in het design van het Nike Polen trainingspak 2022-2023.

Polen training sweater 2022-2023

De Polen training sweater 2022-2023 heeft dezelfde kleur als het Polen thuisshirt. De training sweater is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het spinnenweb design op de onderzijde van de mouwen. Hier bevindt zich namelijk een print van golven en diagonale lijnen die kriskras door elkaar lopen en een design van ruiten vormen. Dit gedeelte is zilver. Ook een vlak ter hoogte van de hals is zilver. Dit vlak heeft aan de onderkant de vorm van een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het retro logo van de Poolse voetbalbond. De Polen trainingstrui heeft verder de standaard functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een verborgen rits. DE onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de trainingstrui nog meer getailleerd om het lichaam. De training sweater is al gemaakt van een elastisch materiaal, dat zich perfect vormt naar het lichaam. Dit betreft namelijk een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). De achterzijde van de Polen training sweater is iets langer. Dit biedt voor de spelers de optimale bescherming.

Polen trainingsbroek 2022-2023

Het Polen trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De broekspijpen bevatten aan de onderkant dezelfde print als op de mouwen van de training sweater en de trainingsbroek bevat ook de logo's van de voetbalbond en Nike. De trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de Polen trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek verstellen.

  • Deze trainingsbroek is uitgerust met zakken met ritsen. Hier kun je eventueel spullen in opbergen.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. Hierdoor kun je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit doen.

  • De trainingsbroek is van hetzelfde materiaal gemaakt als de trainingstrui en heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • Het Polen trainingspak is dit jaar ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Polen trainingspak bestellen

Het Polen trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroeken hebben dezelfde prijzen. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Polen trainingskleding. Directe levering!

Bestel het Polen trainingspak direct in de NIKE SHOP

of deze Polen fanshop (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of deze winkel!

Polen trainingspak 2022-2023

Polen trainingspak 2022-2023

Detail Polen trainingspak 2022-2023