Peru uitshirt 2019-2021

Aan het nieuwe uitshirt van Peru zal het tijdens de Copa America deze zomer niet liggen in ieder geval! De Peruviaanse voetbalbond en kledingsponsor Marathon hebben vandaag ook het nieuwe uitshirt voor de periode 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het nationale elftal van Peru de uitwedstrijden in de Copa America en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon verzorgt sinds het WK van 2018 de tenues van het land en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Peru.

Zwart Peru voetbalshirt 2019-2021

Het nieuwe Peru uitshirt voor 2019-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het voetbalshirt is overwegend zwart met een klassieke polo kraag. Verder wordt het nieuwe tenue kenmerkt door de diagonale, rode band van de linker schouder nar de rechter onderkant van het tenue. De rode details zijn ook weer te vinden in een subtiele streep aan de onderkant van de mouwen en de binnenkant van de hals. Het logo van Marathon prijkt in het goud op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Peruviaanse voetbalbond, de Federación Peruana de Futbol (FPF). Boven het logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Copa America in 1939 en 1975. De andere borst bevat het logo van het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon. Het uittenue van Peru is dit jaar ook uitgerust met gouden details. Op de achterkant van het shirt staat in de nek een goud logo van de Peruviaanse bond. Verder is aan de achterkant van de hals en aan de onderkant van het shirt heel subtiel de vlag van het land verwerkt. Het nieuwe Peru uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de achterkant een gouden lijn. De kousen zijn ook zwart/rood.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Peru uitshirt voor 2019-21, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, Farfan, Cueva, Advincula, Carrillo, Benavente, Ruidiaz, Flores, Tapia en andere sterren.

Peru voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Peru uitshirt van Marathon kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je in deze webshop alleen voor volwassenen bestellen en heeft een prijs van € 80,-. Uiteraard kan je je Peru shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze shop vind je bovendien goedkope t-shirts om het nationale elftal mee aan te moedigen!  Directe levering! 

Bestel je Peru voetbalshirt of t-shirt altijd in deze officiële SHOP!