Dit zijn de Peñarol voetbalshirts 2024-2025

De Uruguayaanse voetbalclub Peñarol en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Peñarol voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Uruguay de wedstrijden in de nationale competitie en beker tijdens het seizoen 2024-2025. Vorig jaar eindigde Club Atlético Peñarol op de tweede plek in de competitie. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2006.

Peñarol thuisshirt 2024-2025

Het Club Atlético Peñarol thuisshirt 2024-2025 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de dunne verticale zwarte en gele banen. Deze banen worden op het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor Ántel. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Op de mouwen prijkt het logo van subsponsor BBVA. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma en op de linkerborst prijkt het logo van de club uit Uruguay. Subsponsor Sarubbi versiert de achterzijde van het tenue. Het voetbalshirt herbergt ook nog een aantal details. Op de onderkant van het shirt staat het oprichtingsjaar: 1891. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de prijzen die de club in de historie gewonnen heeft, waaronder de Primera Division (in totaal 53 keer), de Intercontinental Cup (drie keer), de Copa Libertadores (vijf keer), de Supercopa Uruguayana, de Torneo de Honor en de Torneo Competencia. Het Peñarol thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en gele sokken met een zwarte band.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCELL, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe Peñarol voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Peñarol voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Peñarol voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Peñarol voetbalshirts 2024-2025