PEC Zwolle voetbalshirts 2021-2022

PEC Zwolle en kledingsponsor CRAFT Sportswear hebben inmiddels ook de nieuwe PEC Zwolle voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Art Langerer de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen is Craft weer de producent van de tenues van PEC Zwolle. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2017 en in januari werd het contract tussen beide partijen opengebroken tot de zomer van 2023.

PEC Zwolle thuisshirt 2021-2022

Het Craft PEC Zwolle thuisshirt 2021-2022 heeft het traditionele design. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de vier horizontale banen over de body van het tenue. De mouwen zijn ook wit met aan de onderkant twee blauwe banen, welke onderbroken worden door een witte baan, waardoor deze geheel in stijl zijn van de vlag van Zwolle. Verder bevat het PEC Zwolle thuistenue dit jaar een ronde hals met subtiele opstaande kraag in het blauw. Het logo van CRAFT staat op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club uit Overijssel. Op de mouwen en het midden van het tenue prijkt sponsor VDK. De achterkant van het tenue bevat de logo's van twee andere sponsors: Hegeman & Wehkamp. Het tenue bevat daarnaast nog twee details. In de nek op de achterzijde van het tenue is het wapen van de stad Zwolle verwerkt en de binnenkant van de hals bevat een speciale tekst, geschreven door rapper Sticks:

''Zit het tegen, dan is het goed te weten
Dat we er niet alleen voor staan
We strijden tot de laatste snik
We staan stijl bij verlies
We blijven rennen voor de winst''

Het PEC Zwolle thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen, waarop ook uitingen staan van verschillende sponsors en de club. 

PEC Zwolle uitshirt 2021-2022

Het PEC Zwolle uitshirt 2021-2022 is dit jaar weer groen en bevat een all-over camouflage print. Dit design is in samenwerking met de supporters van de club tot stand gekomen. Hetzelfde geldt voor het design van het thuistenue. Alleen op de borst van het tenue bevindt zich een brede donkergroene band, welke geflankeerd wordt door een dunnere witte lijn. Deze kleur komt ook weer terug in de opstaande kraag en de band aan de onderzijde van de mouwen. Het uittenue van PEC bevat bovendien een ronde hals. Alle sponsorlog's staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor de tekst aan de binnenkant van de hals en het wapen van de stad op de achterzijde van het tenue. Het PEC Zwolle uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PEC Zwolle voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mees de Wit, Nakayama, Paal, van Polen, van den Berg, Saymak, van den Belt, Voet en nog meer spelers.

PEC Zwolle voetbalshirt bestellen

De nieuwe Craft Sportswear PEC Zwolle voetbalshirts 2021-2022 kun je direct bestellen in de officiële fanshop van de club. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De broekjes bestel je al vanaf € 29,95 en de kousen zijn € 17,95. In de fanshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je PEC Zwolle voetbalshirt direct in deze SHOP!

PEC Zwolle thuisshirt 2021-2022

PEC Zwolle voetbalshirt 2021-2022

PEC Zwolle uitshirt 2021-2022