Palmeiras voetbalshirts 2019

Op de eerste dag van 2019 heeft Palmeiras in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Puma de voetbalshirts voor 2019 uitgebracht. In deze tenues speelt Palmeiras de Brasileirao Serie A en andere (inter)nationale wedstrijden gedurende dit jaar. Puma is vanaf vandaag de nieuwe kledingsponsor van de Braziliaanse club en heeft het stokje overgenomen van adidas, dat sinds 2005 kledingsponsor van de Brazilianen was. Puma presenteerde zowel het nieuwe thuisshirt als het uitshirt. We bespreken ze allebei!

Palmeiras thuisshirt 2019

De nieuwe voetbalshirts van Palmeiras zijn onderdeel van een speciale campagnefilm: ‘’Green is the color of envy.’’ In deze film staan de prestaties van de Braziliaanse kampioen centraal. Deze worden verteld door rapper Rincon Sapiência en andere Palmeiras legends, zoals Simoninha, Jayme Matarazzo, Gui Araújo, Maju Mazalli en Luana Maluf. Het Palmeiras thuisshirt voor 2019 is zoals altijd groen en bevat witte details. Deze witte accenten komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De bies bevat ook nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de Italiaanse driekleur. Dit is een verwijzing naar de oprichters van de club. De club werd in 1914 namelijk opgericht als Sociedade Esportiva Palestra Italia door Italiaanse immigranten. Het Puma logo staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Het Duitse sportmerk en de club uit Sao Paulo tekenden een contract voor drie seizoenen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en boven het logo prijkt ene ster. Deze verwijst naar het gewonnen WK van 1951.

Palmeiras uitshirt 2019

Het Palmeiras uitshirt voor 2019 is geheel wit en wordt verder gekenmerkt door de groene band over de schouders en mouwen. Deze band heeft een vervagende vintage print. Bovendien bevat het shirt een V-hals. De Italiaanse driekleur bevindt zich op dit voetbalshirt aan de binnenkant van de kraag en de logo’s van de club, Puma en Crefisa staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met witte details en witte kousen met groene accenten.

Palmeiras en Puma lanceerden ook de nieuwe keepersshirts en trainingscollectie. De totale collectie bestaat uit meer dan veertig nieuwe producten. Check hieronder de foto’s van de nieuwe Palmeiras tenues voor 2019.

Palmeiras voetbalshirt bestellen

Helaas kan je de Palmeiras voetbalshirts van Puma voor 2019 vooralsnog niet in Europa bestellen. Wil je de Braziliaanse club toch aanmoedigen met een goedkoop fan t-shirt of een hoodie? Check het dan exclusief in de onderstaande webshop! Directe levering!

Bestel je Palmeiras voetbalshirt exclusief in deze SHOP!