Palermo FC voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse club Palermo FC en kledingsponsor Kappa hebben deze maand de nieuwe FC Palermo voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In het nieuwste thuisshirt en uitshirt speelt Palermo de Serie C wedstrijden gedurende 2021-2022. Palermo FC is sinds 2019 de opvolger van het failliet verklaarde US Palermo. In 2019 werd de club terug gezrt naar de amateurs (serie D), waarna het werd overgenomen door 

 twee ondernemers, Dario Mirri & Tony DiPiazza. De club maakte vanaf het seizoen 2019/20 een doorstart in het amateurvoetbal onder de naam Società Sportiva Dilettantistica Palermo. In 2020 werd de naam in Palermo FC gewijzigd.

Palermo thuisshirt 2021-2022

Het UC Palermo thuisshirt 2021-2022 heeft een half-om-half design, geïnspireerd door het Juventus thuisshirt 2019-2020. Het rechterkant van het voetbalshirt is roze en de andere kant is zwart. Beide delen worden gescheiden door een verticale gouden lijn. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en een band in de ronde hals zijn goud. De mouwen zijn contrasterend. De rechtermouw is overwegend zwart en de linkermouw is roze. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Kappa logo en de linkerborst bevat de badge badge van de club. Op de tenues staan ook de logo’s van verschillende sponsors: Deco, Gruppoarena, Bisaten Antimuffa, Gagliano Gioiellie en tal van andere sponsors op de achterkant en mouwen van het voetbalshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten in het roze het Kappa omni logo. De kousen zijn ook zwart en bevatten aan de bovenkant een roze band. Op de kousen prijkt ook de adelaar uit het clublogo.

Palermo uitshirt 2021-2022

Het UC Palermo uitshirt 2021-2022 is overwegend wit en bevat aan de bovenkant een brede roze band met daarboven een verticale zwarte band. Ook de ronde hals met v-opening is een combinatie van zwart en roze. De mouwen zijn wit en worden afgesloten door een zwart/roze band. Het logo van Kappa op de rechterborst en mouwen is zwart en de linkerborst bevat het logo van de club in het zwart. De logo’s van alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de leus van de club in de nek van de tenues; #Siamoquile. Het UC Palermo uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa omni logo in het zwart. Het broekje bevat aan de onderkant van de pijpen ook een zwart/roze band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte en roze band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Palermo FC  voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als  Valente, Soleri, Somma, Fella, Brunori, Dall’Oglio, Marong en nog meer spelers. De nieuwe FC Palermo voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de fanshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of hoodies van de Rosanero? Check het in deze fanshop! 

Palermo thuisshirt 2021-2022

Detail Palermo thuisshirt 2021-2022

Palermo uitshirt 2021-2022