CA Osasuna voetbalshirts 2016-2017 De nieuwe voetbalshirts van Osasuna voor 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door de Duitse kledingsponsor Adidas en de Spaanse voetbalclub. Adidas is sinds het seizoen 2013-2014 kledingsponsor voor de club uit Pamplona. Club Atletico Osasuna speelt dit jaar weer in de Primera Division. Na twee seizoenen in de tweede Spaanse voetbalklasse, promoveerde Osasuna in 2015-2016 weer naar de hoogste klasse. In de Segunda Division eindigde Osasuna als zesde en speelde zich via de playoffs naar de hoogste afdeling. Thuisbasis van de club uit Pamplona is Estadio El Sadar. Enkele bekende spelers uit de selectie van Osasuna zijn Miguel de las Cuevas, Miguel Olavide en Maikel Mesa. Zowel het thuis- als het uitshirt werden voor de fans en de media gepresenteerd op het stadhuisplein van Pamplona.

CA Osasuna thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Osasuna thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is door Adidas traditioneel en simpel gehouden. Het Osasuna shirt is volledig rood met enkele blauwe details. Het shirt bevat een blauwe v-hals en ook de biesjes zijn voorzien van een dun blauw lijntje. Op de zijkanten van het Osasuna thuisshirt zijn de bekende drie Adidas strepen aangebracht in het blauw. Op de linkerborst de badge van CA Osasuna en op de rechter het logo van Adidas. Op de achterkant van het shirt is onder de kraag het wapen van de vlag van Navarra in het wit aangebracht. Het Osasuna thuistenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een blauw voetbalbroekje en zwarte kousen. Het Osasuna broekje heeft aan de onderkant een dun rood lijntje en op de rechterpijp het logo van de club. Op de voorkant van de zwarte kousen het logo van Adidas in het rood.

CA Osasuna uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van CA Osasuna voor 2016-2017 is overwegend groen met rode en donkerblauwe accenten. Zo is de v-hals in de kleuren rood en donkerblauw. Over de schouders is een blauw vlak aangebracht met daarop de 3 strepen van Adidas. De onderkant van het Osasuna voetbalshirt bevat een blauwe baan. Ook op de achterkant van het Osasuna uitshirt het wapen van de vlag van Navarra. Navarra was een koninkrijk in het noorden van Spanje. Een wit broekje en witte kousen met het uittenue van Osasuna 2016-2017 compleet. Het broekje bevat aan de zijkanten een rode en blauwe verticale baan. De rechterpijp is voorzien van het logo van Osasuna en de linker met het logo van Adidas. De kousen hebben alleen het logo van Adidas.

De nieuwe Osasuna voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports! Check daar ook andere voetbalshirts van La Liga teams. Of check daar de goedkope Osasuna shirts!


Osasuna -voetbalshirt -2016-2017

Osasuna -thuisshirt -2016-2017