De nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts 2015-2016 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Zuid-Afrikaanse voetbalclub. Orlando Pirates is een Zuid-Afrikaanse voetbalclub uit Johannesburg. De club werd in 1937 gesticht en is de oudste club van het land. De club werd acht keer landskampioen; vier keer in de National Professional Soccer League, een keer in de National Soccer League en drie keer in de Premier Soccer League. Thuishaven van de club is Ellis Park in Johannesburg.

Orlando Pirates thuisshirt 2015-2016

Het Orlando Pirates thuisshirt 2015-2016 is overwegend zwart met enkele zwarte en rode details. De kleur zwart is sinds 2013 terug bij de club sinds de zwart is zwart campagne. Het Orlando Pirates thuisshirt zal voor het eerst gedragen worden tijdens de Carling Black Label Cup. De voorkant van het shirt bevat een donkergrijs patroon met verticale banen. De v-hals bevat een rood streepje en kleine rode balletjes. Zowel de biesjes als de onderkant van het shirt heeft een rood gestikte lijn detail. De 3 Adidas strepen lopen in het wit over de mouwen. Op de borst is plek vrij gemaakt voor hoofdsponsor Vodacom. Op de borst het logo van de Orlando Pirates. Het voetbalshirt is gebaseerd op het Adidas Campeon 15 Teamwear shirt. Een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen maken het Orlando Pirates thuistenue 2015-2016 compleet.

Orlando Pirates uitshirt 2015-2016

Het Orlando Pirates uitshirt 2015-2016 is rood en heeft ook de Adidas Campeon 15 Teamwear style. Het rode Orlando Pirates shirt heeft op de voorkwant een streepjes patroon met een lichtere kleur rood. Het bekende embleem met doodshoofd en botten is terug te vinden op de linkerborst van het shirt. De zwart met witte v-hals, de biesjes en de onderkant van het shirt bevat een balletjes patroon. Over de mouwen lopen de 3 Adidas strepen. Op de borst hoofdsponsor Vodacom. Rode kousen en een rood voetbalbroekje maken het Orlando Pirates uittenue helemaal af.

Alle nieuwe voetbalshirts van het seizoen 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports! 

Orlando -Pirates -thuisshirt -2015-2016

Orland -Pirates -uitshirt -2015-2016