Orlando City SC uitshirt 2022-2023

The Sunshine Kit! Het nieuwe Orlando City SC uitshirt 2022-2023 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door adidas en de club uit Florida en is letterlijk het zonnetje in huis. In het voetbalshirt speelt Orlando City SC de Major League Soccer en bekerwedstrijden in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. De club van trainer Oscar Pareja speelt dit seizoen weer in de Eastern Conference, waar het vorig seizoen als zesde eindigde. Adidas is de kledingsponsor van ''The Purple Lions''. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Orlando City voetbalshirt | The Sunshine Kit

Het Orlando City uitshirt 2022-2023 heeft één van de meest in het oog springende details van alle nieuwe Major League voetbalshirts. Het overwegend witte voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de all-over print van zonnestralen, welke van de onderkant van het tenue van het paars naar het oranje en geel overlopen. Hiermee is het voetbalshirt geheel in stijl van de clubkleuren en natuurlijk ook de kleuren van zonsopgang en zonsondergang die je ziet vanaf de stoeltjes van het Exploria Stadium en in heel Florida. Het design is geïnspireerd door de bijnaam van Florida, dat ook bekend staat als ''Sunshine State''. Verder is het tenue afgewerkt met paarse details. De hals bevat een paarse band en dit is ook de kleur van de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het tenue zijn paars. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de club, die in 2015 haar debuut maakte in de Major League Soccer. Sponsor Orlando Health staat op het midden van het tenue. Het Orlando City voetbalshirt bevat, evenals alle andere MLS voetbalshirts, verschillende details. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge en deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt: paars/goud/wit. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van een zon en de linker onderkant van het tenue is voorzien van een badge met daarin een afbeelding van gebouwen in Florida en daarachter een ondergaande zon. Het tenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant paarse adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues is dit voetbalshirt ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal (100% polyester) van de voetbalshirts. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Orlando City SC uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Torres, Moutinho, Araújo, Urso, Pereyra, Mendez, van der Water en nog meer spelers. De club speelt de thuiswedstrijden in 2022 in het Orlando City thuisshirt. 

Orlando City voetbalshirt kopen

Het adidas Orlando City uitshirt 2022-2023 kun je vanaf maart bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het tenue is € 89,95. In deze winkels vind je bovendien nog meer Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering! 

Bestel het nieuwe voetbalshirt van Orlando City in deze winkel! 

of in deze SHOP

Orlando City thuisshirt 2022-2023

Orlando City thuisshirt 2022-2023

Orlando City uitshirt 2022-2023

Detail Orlando City thuisshirt 2022-2023

Detail Orlando City thuisshirt 2022-2023

Detail Orlando City thuisshirt 2022-2023