Officiële bedrukking Argentinië voetbalshirts 2019-2021

Het Argentijnse voetbalelftal draagt ook een nieuwe bedrukking op het nieuwe voetbalshirt voor de periode 2019-2021. Dit betekent dat men afscheid heeft genomen van het officiële adidas font voor de voetbalshirts van het WK van 2018. Op dit font was veel kritiek. Door de Sovjet stijl van het font leken verschillende letters teveel op elkaar. Zo leken de A en de R van dit font teveel op elkaar en hetzelfde gold voor de D en de O. Hierop heeft men bij adidas besloten over te stappen op een ander font. Waar alle adidas landen vorig jaar nog hetzelfde font hadden, draagt ieder land vanaf un een uniek font. Hieronder vertellen we wat meer over de adidas bedrukking voor het nieuwe Argentinië tenue.

Stijl Argentinië bedrukking 2019-2021

Voor de bedrukking van het nieuwe Argentinië voetbalshirt heeft adidas het embleem van de Argentijnse voetbalbond als uitgangspunt genomen. Qua lettertype zijn de namen en nummers op de achterkant van het tenue dus hetzelfde als de letters van de AFA in het logo van de voetbalbond. Bij dit lettertype is met name de letter F als uitgangspunt genomen. Deze letter F bevat een golf en dit is ook toegepast in de namen en nummers van de spelers op de voetbalshirts. Verder bevatten de rugnummers dit jaar een subtiele schaduwrand. De rugnummers op het thuisshirt van Argentinië zijn navy blauw en bevatten een turquoise schaduw. Aan de onderkant van de rugnummers prijkt het logo van de Argentijnse bond ook in deze kleur. De namen van de spelers staan boven het rugnummer op het Argentinië tenue en bevatten niet het AFA logo, alsook de schaduwrand. De tint navy blauw is hetzelfde als de bies en de kraag van het tenue. Voor nationale elftallen is het door de FIFA vereist ook een borstnummer op de tenues te dragen. Het borstnummer op de tenues van Argentinië staat tussen het logo van de AFA en adidas en heeft dezelfde stijl als het rugnummer.

Ook het uitshirt van het Argentijnse elftal krijgt deze bedrukking. Op dit voetbalshirt is de printing echter wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Argentinië tenues met deze nieuwe bedrukking!

Argentinië voetbalshirt met naam en nummer kopen

Wil je zelf het nieuwe Argentinië tenue met een eigen naam en nummer bestellen? Check het dan in de onderstaande SHOP. Hier kun je je shirt ook laten bedrukken met de naam en het nummer van sterren als Messi, Dybala, Higuain, Di Maria, Tagliafico en andere sterren. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!

Bestel je Argentinië shirt met bedrukking direct in deze SHOP

direct in deze SHOP