Het nieuwe Oekraïne thuisshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Oekraïne de Euro 2016 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens Euro 2016 is Oekraïne ingedeeld in poule C met Duitsland, Noord Ierland en Polen. Het is de tweede keer dat Oekraïne deel neemt aan het EK. Ook de vorige editie nam het land deel, omdat het land het toernooi met Polen organiseerde. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule I met Kroatië, Ijsland, Turkije en Finland. Het nieuwe thuisshirt van Oekraïne heeft een speciaal design.

Oekraïne thuis shirt en tenue tenue 2016-2017

Het nieuwe Oekraïne thuisshirt 2016-2017 is zoals altijd geel en bevat blauwe details. Verder lijkt het nieuwe thuisshirt van Oekraïne gekenmerkt te worden door het burbery achtige vakjesdesign over het gehele shirt. Dit wordt ook wel de zogenaamde tartan print genoemd. De achterkant van het nieuwe shirt is wel geheel geel. Verder bevat het nieuwe shirt van Oekraïne een klassieke henley collar met knoopjes. Over de mouwen en schouders lopen blauwe trademark strepen van Adidas. Ook de rechter borst is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor, welke vanaf 2009 aan de voetbalbond van het land verbonden is en dit tot in ieder geval na Euro 2016 zal blijven. De andere borst bevat het embleem van de voetbalbond van Oekraïne FFU (Football Federation of Ukraine of Федерація Футболу України). Het nieuwe Oekraïne thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Oekraïne voetbalshirt 2016-2017. Uiteraard zijn ook deze Adidas tenues uitgerust met het Adidas Climacool of Adizero systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers van het land optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren sterren als Yarmolenko, Konoljanka, Tymostsjoek en Milevsky in de nieuwe voetbalshirts. Check ook het nieuwe Oekraïne uitshirt voor het EK van 2016.

Oekraïne voetbalshirt 2016-2017 kopen

De nieuwste Oekraïne voetbalshirt 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 70 voor kinderen en € 80 / € 85 voor volwassenen. Hier kan je je shirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van verschillende sterspelers of een eigen naam en nummer! Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van het nationale elftal van Oekraïne op het shirt dragen. Check ook andere beschikbare Oekraïne producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe Oekraïne shirt in de grootste Oekraïne shop

of in deze Oekraïne STORE!


Oekraine -thuisshirts -2016-2017

Oekraine -thuis -shirt -2016-2017-uitgelekt