Odense BK voetbalshirts 2020-2021

De Deense voetbalclub Odense BK heeft inmiddels ook in samenwerking met kledingsponsor Hummel de nieuwe Odense BK voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues spelen de Denen de wedstrijden in de Deense Superligaen en in de beker gedurende 2020-21. ''De Stribede'' spelen hun thuiswedstrijden in het Natur Energy Park en zijn in 1887 opgericht.

Odense BK thuisshirt 2020-2021

Het Odense BK thuisshirt 2020-2021 heeft het traditionele design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede blauwe en witte banen en bevat ook een klassieke polokraag in het blauw. De mouwen bevatten een blauwe taping met daarin zilveren chevrons van Hummel. De binnenkant van de hals is uitgerust met een print. In de hals zijn namelijk alle oude logo's van de club verwerkt. De clubbadge prijkt op de linkerborst en de andere borst is uitgerust met het logo van Hummel. Sponsor Albani prijkt op het midden van het tenue en op de achterzijde van het voetbalshirt is het oprichtingsjaar verwerkt. Een ander detail bevindt zich in de binnenkant van de onderkant van het tenue. Hier is de leus van de club verwerkt: ''Sammen for Klubben. For Byen. For Altyd.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Odense BK uitshirt 2020-2021

Het Odense Boldklub uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het uitshirt wordt echter gekenmerkt door de brede blauwe en zwarte banen. Ook dit voetbalshirt is voorzien van een polokraag. De logo's van Hummel en Albani op dit tenue zijn wit en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Een detail bevindt zich nog op de achterkant van het voetbalshirt. Aan de onderzijde prijkt de draak, een belangrijk symbool van de club. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe chevrons en een blauwe band. De kousen zijn ook overwegend zwart. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Odense BK voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jebali, Fenger, Hyllegaard, Larsen, Lund en andere spelers.

Odense BK voetbalshirts bestellen

De nieuwe Odense BK voetbalshirts 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande fanshop voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 79,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. In de onderstaande winkels vind je ook de voetbalbroekjes, kousen en trainingskleding van Odense BK. 

Bestel je Odense voetbalshirt direct in deze fanshop! 

Odense BK thuisshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws