De nieuwe uitshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn bekend gemaakt door kledingsponsor Errea en de Engelse voetbalclub. In deze nieuwe shirts speelt Norwich City de Championship en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Norwich City is afgelopen seizoen op een negentiende plek in de Premier Leaugue geëindigd, waardoor het is gedegradeerd naar het tweede niveau van Engeland. Italiaanse kledingsponsor Errea is sinds 2011 kledingsponsor en Errea en The Canaries hebben in 2015 het contract verlengd tot en met 2024. Enkele bekende spelers van Norwich City zijn Steven Whittaker, Sebastien Bassong, Steven Naismith en Ricky van Wolfswinkel. We bespreken de designs van de nieuwe Norwich City uitshirts hieronder.

Norwich City uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Norwich City uitshirt voor 2016-2017 is overwegend zwart met een gele en groene verticale baan over de linkerkant van het shirt. Deze baan loopt door tot de sokken. Op deze groene en gele baan is op de borst het logo van Norwich City geplaatst. De rechterborst is voorzien van het logo van kledingsponsor Errea. Het uitshirt heeft hetzelfde template als het Norwich City thuisshirt 2016-2017. Het uitshirt heeft een y-vormige hals en de achterkant van de kraag is geel. Aan de binnenkant van de kraag staat op de groene strip ''Canaries''. Daaronder staat in het geel, Norwich City Football Club. Shirtsponsor van de club is AVIVA. Het bedrijf staat met het Community Fund logo op het midden van het shirt. Het Norwich uittenue 2016-2017 zorgt voor een complete look doordat het shirt, het broekje en de sokken met elkaar gemengd zijn. Zo zijn de groen en gele banen op het shirt ook terug te vinden op het broekje. Het logo van de club is op de rechterpijp geplaatst. De Norwich kousen zijn aan de voorkant zwart en op de achterkant geel. Op de voorkant staat het logo van Errea en daaronder de tekst NCFC.

Norwich City 3e shirt en tenue 2016-2017

Het Norwich City 3e shirt voor 2016-2017 is geinspireerd door het bekende tenue van de club uit 1992-1994. Het Norwich City shirt uit 1992-94 had hetzelfde patroon als dit 3e shirt, echter had dat shirt een gele kleur. Dit Norwich City shirt is overwegend wit met een all-over print in het groen en geel. Voortbouwend op het succes van vorig jaar wilde de club een 3e shirt ontwerpen met een aparte look. De inspiratie kwam uit één van de beroemdste klassieke shirts van de club. Het 3e shirt heeft dezelfde stijl als de andere shirts van Norwich. Het 3e shirt heeft een y-vormige hals en de achterkant van de kraag is groen. Midden op de borst staat net als bij de andere twee shirts, Community Fund. Bij het 3e tenue van Norwicht hoort een witte broek en witte voetbalkousen. Het witte broekje wordt aan de zijkanten versiert met een dun groen en een dun geel lijntje. De rechterpijp bevat het logo van The Canaries en de linker dat van Errea. De wit met groene kousen maken het 3e tenue van Norwich voor het seizoen 2016-2017 compleet.

Norwich City voetbalshirt kopen

De voetbalshirts van Norwich City kan je vanaf medio augustus 2016 kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Check daar ook de  andere voetbalshirts van de Championship teams of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief officiële bedrukking van alle Norwich City sterspelers of een eigen naam en nummer. 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Norwich -city -uit -shirt -2016-2017


Norwich -city -3e -shirt -2016-2017