Nieuw Zeeland rugby shirts 2019-2020

De rugbybond van Nieuw Zeeland heeft in samenwerking met adidas ook de nieuwe rugbytenues van de All Blacks gelanceerd. Deze rugby shirts worden door het rugbyteam van Nieuw Zeeland gedragen tijdens het WK van 2019 in Japan en de periode erna. In Japan neemt het rugbyteam van Nieuw Zeeland het in poule B op tegen Zuid-Afrika, Italië, Namibië en Canada. De All-Blacks gaan er in Japan alles aan doen om de titel van 2015 te prolongeren.

All Blacks rugby thuisshirt 2019-20

De All Blacks rugbyshirts voor 2019-2020 zijn in samenwerking met designer Yohji Yamamoto ontworpen. De Japanse ontwerper kennen we onder andere nog van het design van het Real Madrid 3e shirt van 2014-2015. Dit betrof het zwarte voetbalshirt met de all-over dragon print. Ook voor dit tenue was de Japanner verantwoordelijk. Het mag dan ook niet opvallend genoemd worden dat het nieuwe rugbyshirt van de All Blacks ook een all-over print bevat. Het rugbyshirt van het Nieuw Zeelandse rugbyteam is geheel zwart en bevat een all-over print van varens over het shirt. Het rugbyshirt heeft zelfs een structuur van varens, waardoor het ook lijkt alsof het shirt gemaakt is van varens. Het shirt bevat verder een ronde hals. De linkerborst bevat het logo van de rugbybond van Nieuw Zeeland. Het logo wordt gekenmerkt door de varen met daaronder de bijnaam van het rugbyteam: ALL BLACKS. De andere borst bevat het WK 2019 logo en op het midden van de borst staat het performance logo van adidas. De rechtermouw van het rugbyshirt is uitgerust met een speciaal embleem ter ere van het winnen van de WK's van 1987, 2011 en 2015. Dit speciale logo is goud. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

All Blacks rugby uitshirt 2019-2020

De All Blacks hebben dit jaar ook weer een nieuw uitshirt. Dit rugbyshirt is geheel wit mt een zwarte band aan de binnenkant van de ronde hals. In deze band is de bijnaam van het team verwerkt: ALL BLACKS. De logo's van adidas, het WK en de rugbybond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe All Blacks rugbyshirts. De rugybond en adidas hebben overigens ook nog meer items uit de trainingscollectie toegevoegd. Ook deze shirts en jacks bevatten een vette all-over print.

All Blacks rugby shirt kopen

De nieuwe rugby shirts van Nieuw Zeeland kun je vanaf nu bestellen in de onderstanade winkels. De prijs van het rugbyshirt is voor volwassenen € 84,95 en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Goedkopere items uit de rugbycollectie van de All Blacks bestel je al vanaf € 34,95. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het nieuwe All Blacks rugby shirt direct in DEZE SHOP

of andere goedkope Nieuw Zeeland merchandising in deze winkel!