Newell's Old Boys thuisshirt 2020-2021

Newell's Old Boys en kledingsponsor Umbro hebben het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de voormalige club van Lionel Messi de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division komend seizoen. De club uit Rosario speelt haar thuiswedstrijen in het Estadio Marcelo Bielsa. Umbro is sinds begin 2018 kledingsponsor van ''Los Leprosos'' en is ook weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van dit seizoen.

De nieuwe Newell's Old Boys voetbalshirts hebben het gebruikelijke half-om-half design. De rechterkant van het tenue is rood en de andere kant is zwart. De body van het nieuwe Newell's Old Boys voetbalshirt is uitgerust met een all-over print van ruiten. De mouwen van het tenue zijn ook zwart en bovendien is het tenue uitgerust met een y-hals in de clubkleuren. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Rondom het logo staan zeven sterren. Deze sterren verwijzen naar de 6 kampioenschappen en 1 nationale beker. Banco Municipal en Quimex staan als sponsoren op de nieuwe tenues. Op de achterkant van het shirt is in de nek het Umbro logo verwerkt met daarin de tekst: ''El Mas Grande – Del Interior.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Newell's Old Boys tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Maxi Rodriguez, Luis Leal, Formica, Anibal Moreno, Lema, Cacciabue, Fontanini en andere sterspelers. Helaas kan je dit voetbalshirt vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het exclusief in deze winkel!