Newcastle Jets voetbalshirts 2019-2020

De Australische club Newcastle Jets heeft deze week ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019 gelanceerd. In deze tenues spelen ''The Jets'' de wedstrijden in de A-League. Newcastle United Jets Football Club is opgericht in 1952 en speelt haar thuiswedstrijden in het Energy Australia Stadium in het Australische Newcastle. Kledingsponsor van de club is het Australische sportmerk Viva teamwear. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Newcastle Jets thuisshirt 2019-2020

Het Newcastle Jets thuisshirt voor 2019 heeft veel weg van het voetbalshirt van Crystal Palace. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de rode en blauwe verticale banen over het shirt. Bovendien is het tenue uitgerust met een polo kraag. De mouwen van het shirt zijn blauw met aan de onderkant een rode rand. Op de borst staan de logo's van Viva Sportswear en de club. De stad Newcastle is sponsor van de club waar Kew Jaliens en Donny de Groot ooit onder contract stonden. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten een goud/rood vlak. De kousen zijn ook blauw/rood.

Newcastle Jets uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Newcastle Jets uitshirt voor 2019 heeft een klassiek design. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode en blauwe band van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Dit tenue bevat ook gouden detaiuls. De hals is goud en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De logo's van de club, VIVA en Newcastle staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een goud broekje met aan de zijkanten een blauw/rood vlak. De kousen van het uittenue zijn wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als O'Donovan, Petratos, Vargas, Boogaard, Hoffman en nog meer spelers. De tenues van Newcastle Jets kun je alleen bestellen in de clubshop van de Australische club. Ben je op zoek naar andere tenues van Australische clubs? Check het in deze winkel!

Gerelateerd nieuws