New York City FC uitshirt 2022-2023

The Volt Kit! Dit is de naam van het nieuwe New York City FC uitshirt 2022-2023, dat afgelopen weekend officieel gepresenteerd werd door adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe tenue speelt NYFC de Major League Soccer en bekerwedstrijden in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. New York City FC speelt dit jaar weer in de Eastern Conference, waar het vorig seizoen als vierde eindigde. Ook dit jaar is adidas weer de kledingsponsor van de club. Het Duitse sportmerk verzorgt de tenues en trainingskleding van alle Major League Soccer clubs.

Oranje New York City FC uitshirt 2022-2023

The Volt Kit is een logische naam voor het voetbalshirt. Op het midden van het tenue bevindt zich namelijk een donkerblauwe bliksemschicht. Aan de rechterkant van de de bliksemschicht is het tenue vooral oranje en aan de andere kant donkerblauw. De overloop tussen deze kleuren wordt bewerkstelligd door een brushed effect. De mouwen en de achterzijde van het voetbalshirt zijn ook volledig oranje. Het New York City FC uitshirt bevat verder een ronde hals met een donkerblauwe band en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. De adidas strepen op de schouders zijn wit. De logo's staan op de gebruikelijke plekken. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de MLS Cup in 2021. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor Etihad Airways in het wit. De vliegmaatschappij staat ook als sponsor op de Manchester City voetbalshirts, een club die ook onderdeel is van The City Group. Het voetbalshirt van New York City FC bevat verschillende details. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer kampioensbadge. Deze zilveren badge, waarin ook de MLS Cup verwerkt is, mag de club in 2022 op het tenue dragen, omdat het vorig seizoen kampioen geworden is. De linker onderkant bevat in een sierlijk lettertype de naam van de club en in de nek op de achterkant van het voetbalshirt bevindt zich een label met daarin een deel van het clublogo: NYC. Het New York City FC uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn oranje en bevatten aan de bovenkant een blauwe band met daarin witte adidas strepen.

Zoals alle voetbalshirts van adidas is het New York City FC uitshirt 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het New York City FC uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Moralez, Callens, Magno, Zelalem, Gray, Amundsen en nog meer spelers. In 2022 speelt New York City de thuiswedstrijden weer in het New York City FC thuisshirt 2021-2022.

New York City FC voetbalshirt bestellen

Het adidas New York City FC uitshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue laten voorzien van een eigen naam en nummer en vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts.

Bestel het nieuwe New York City FC voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

New York City uitshirt 2022-2023

New York City uitshirt 2022-2023