Motherwell uitshirt 2020-2021

De Schotse voetbalclub Motherwell heeft deze week het nieuwe Motherwell uitshirt gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Macron. In dit nieuwe tenue spelen de Schotten de uitwedstrijden in de Schotse competitie, beker en in Europa gedurende 2020-2021. De club eindigde afgelopen seizoen als derde in de Schotse Premiership en speelt daarom dit seizoen in de voorronde van de Europa League. Macron is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van ''Well.'' Het Italiaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Fir Park.

Het Motherwell uitshirt 2020-2021 is dit jaar een ode aan het allereerste tenue van Motherwell, namelijk het tenue van 1886. Het Motherwell uitshirt heeft dezelfde kleuren als het tenue van het eerste seizoen. Het shirt is overwegend donkerblauw en wordt gekenmerkt door de vier horizontale banen over de borst. Twee van deze banen zijn wit en daartussen bevinden zich een gele en bordeaux rode band. Daarnaast is het Motherwell uittenue, geheel in retro stijl, uitgerust met een witte polo kraag en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst is voorzien van het retro logo van de club, bestaan de uit de initialen: MFC. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat één van de bijnamen van de club: ''Steelmen.'' Het Motherwell uittenue 2020-2021 wordt komend seizoen gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant en net boven het midden een donkerblauwe band. Zoals alle tenues van Macron zijn de Motherwell uitshirts ook uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Motherwell tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Turnbull, Watt, Long, Aarons, Sherwin Seedorf en nog meer sterspelers. Dit tenue kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Schotten. Op zoek naar andere tenues van Schotse clubs? Check het dan in deze winkel!