Marokko thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Marokko thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de Marokkaanse voetbalbond en kledingsponsor Puma. In het nieuwe tenue speelt het Marokkaans voetbalelftal de WK 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Afrika Cup. Tijdens het WK neemt het elftal van bondscoach Vahid Halilhodžić het in de poulefase op tegen België, Canada en Kroatië. Puma is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Marokko tenues. Het Duitse sportmerk is sinds oktober 2019 de kledingsponsor van het nationale elftal.

Marokko WK 2022 voetbalshirt

Het Marokko thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1998. In 1998 nam Marokko deel aan het WK in Frankrijk. In de poulefase speelden de ''Atlas Lions'' tegen Brazilië, Noorwegen en Schotland. In het elftal van Marokko speelden destijds spelers als Naybet, El Hadrioui, Rossi, Hadji en Hadda. Marokko won de wedstrijd tegen Schotland, speelde tegen Noorwegen gelijk en verloor van Brazilië. De vier behaalde punten waren net tekort om door te gaan naar de achtste finales van het WK. In 1998 was Puma overigens ook al de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal. Het merk verzorgde de tenues van het Marokkaanse elftal namelijk in de periode 1998-2003 en 2007-2012. Het Marokko thuisshirt 2022-2023 heeft bijna hetzelfde design als 25 jaar geleden, alleen ontbreekt de kraag. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de twee groene blokken op de borst. Deze blokken worden geflankeerd door dunnere witte lijnen. Waar op de tenues van 1998 de blokken doorliepen over de mouwen, is dat dit jaar niet het geval. Wel is de band aan de onderkant van de mouwen groen. Het logo van Puma staat op het midden van de borst. Dit betreft hetzelfde logo als in de jaren '90. Dit betreft het woordmerk en de iconische Puma cat. De linkerborst van het Marokko thuistenue is uitgerust met het logo van de voetbalbond, de FRMF (Fédération royale marocaine de football). Verder bevat het Marokko thuisshirt een groene V-hals. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van het land in het Arabisch. De mouwen bevatten ook het Puma logo in het wit. Het Marokko thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

De Marokko tenues zijn, zoals alle Puma tenues, uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de Puma Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts de Puma Dry Cell technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De Ultraweave voetbalshirts zijn de tenues die de spelers ook echt dragen. Deze voetbalshirts wegen slechts 72 gram en zijn vrijwel geheel naadloos, zodat de spelers nog vrijer in het voetbalshirt kunnen bewegen. Bovendien zijn deze tenues uitgerust met extra ventilatiezones op strategische plekken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Puma Marokko thuisshirt 2022-2023, welke gedragen wordt door spelers als Boufal, Hakimi, Ezzalzouli, Amrabat, Tissoudali, Harit, El Haddadi en nog meer spelers en check ook het Marokko uitshirt 2022-2023.

Marokko voetbalshirt bestellen

Het Marokko thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het Ultraweave voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe Marokko tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Bestel het nieuwe Marokko thuisshirt direct in de officiële PUMA SHOP

of deze fanshop! 

of deze fanshop! 

Marokko thuisshirt 2022-2023

Marokko thuisshirt 2022-2023