Manchester United derde wedstrijdshirt 2019-2020

Manchester United heeft vandaag haar derde wedstrijdshirt gelanceerd voor het seizoen 2019-2020. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor adidas. Het Duitse sportmerk is al sinds 2015 de trotse ontwerper van de zieke shirts van Manchester United. Het contract tussen beide partijen loopt door tot de zomer van 2025. Dit nieuwe derde wedstrijdshirt van The Mancunians is te zien tijdens de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League. Nieuwsgierig naar de nieuwe details van het derde wedstrijdshirt van Manchester United? Check de details hier!

Manchester United derde wedstrijdshirt 2019-2020

Zoals altijd heeft adidas ook dit seizoen gekozen voor een opvallend ontwerp bij het derde wedstrijd tricot van Manchester United. Het shirt is gebaseerd op de FA Cup overwinning van 1909. Deze werd gewonnen door Bristol City in de finale met 1-0 te verslaan. Doelpuntenmaker in deze wedstrijd was Sandy Turnbull. Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door de zwarte kleur met rode details. Een vette all-over print zorgt ervoor dat het shirt er erg stijlvol uitziet. Deze all-over print is geïnspireerd bij de Manchester Rose. De hals van het shirt is rond en boven op de schouders staan de bekende adidas strepen. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van adidas. Deze is rood van kleur. Op de linkerkant van de borst schittert het traditionele clubwapen van Manchester United. Ook deze is rood van kleur. De hoofdsponsor van de Engelse topclub is al jaren Chevrolet. Dit logo is terug te vinden op de buik van het shirt. In Engeland is het sinds vorig seizoen populair om ook een sponsor op de mouwen van het shirt te zetten. Bij dit shirt van Manchester United staat de naam van Kohler op de mouwen. Aan de linker onderkant van het shirt staat ook nog een verwijzing naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Manchester United. Hier valt namelijk te lezen ‘’110 Years – Manchester Rose – 1909 2019.’’ Dit is ook de grootste verwijzing naar het shirt van Manchester United in de finale van 1909. Dit shirt was namelijk wit, maar de rode roos stond ook bij dit shirt centraal.

Vanaf nu spelen sterren als Rashford, Martial, Pogba, Maguire, Mata, Lingard en alle andere sterren. Check hieronder nog enkele foto’s van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Manchester United.

Manchester United voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Manchester United voor het seizoen 2019-2020 zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. De shirts zijn zowel te bestellen voor volwassenen ( XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (128, 140, 152, 164 en 176). Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Manchester United. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Manchester United uitshirt direct in deze SHOP of deze winkel!