Manchester United Champions League trainingspak 2018-2019

Manchester United speelt dit jaar weer Champions League en dat betekent dat kledingsponsor adidas ook dit jaar voor de club een speciale Champions League collectie gepresenteerd heeft. Onderdeel van deze zogenaamde ULTIMATE collectie is een nieuw trainingspak. Dit nieuwe trainingspak wordt door ''The Mancunians'' alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. De Champions League pakken zijn dit jaar onder de noemer ''ULTIMATE' collection'' uitgebracht door adidas. De pakken hebben hierdoor een stijlvolle look. Gevolg is echter ook dat de prijzen wat hoger zijn dan de normale pakken van de club. Wel heeft adidas gebruik gemaakt van het template voor dit seizoen, het adidas Condivo 18 template. Wil je alles weten over het nieuwe United trainingspak? Check hieronder alle details!

Wil je dit stijlvolle Manchester United trainingspak direct bestellen? Check het exclusief in deze WINKEL 

of de officiële adidas SHOP!

Donker blauw Manchester United Champions League trainingstrui 2018-2019

Het nieuwe Manchester United Champions League pak heeft dezelfde kleuren als het nieuwe 3e shirt van de club. Dit shirt is een ode aan het voetbalshirt van 1968. In dit tenue won de club de Europa Cup I in 1968. In de finale was United te sterk voor Benfica. De club won met 4-1 in het Wembley Stadium. Spelers als Charlton, Best, Kidd en Foulkes waren onderdeel van dit elftal. Genoeg over de geschiedenis. Het nieuwe trainingspak is namelijk een moderne interpretatie van het voetbalshirt en de trainingsjacks van destijds. Dit pak bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. De trainingstrui van Manchester United is geheel navy blauw en bevat aan de onderkant een zwart vlak. Verder pijken er gouden accenten op het nieuwe CL pak van het keurkorps van José Mourinho. Zowel het logo van adidas als de logo's van de club en AON op de trainingssweaters zijn goud. De gouden details zijn natuurlijk een ode aan het winnen van het kampioenenbal in 1968. Voor degenen die het opvallend vinden dat AON op de trainingskleding staat, geven we nog even aan dat dit inderdaad een andere sponsor is dan op de voetbalshirts. Op de tenues staat namelijk Chevrolet als hoofdsponsor. AON staat op alle trainingskleding van United en was ook van 2010 tot 2014 de hoofdsponsor van de club. De drie adidas strepen bevinden zich op de schouders en mouwen en verder zijn de truien uitgerust met een diepere v-hals. De sweaters zijn ook weer uigerust met duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de trui nog strakker om het lichaam. Daarnaast zijn de training tops uitgerust met een extra laagje. Dit betreft het zogenaamde ripstop materiaal, welke nog beter wind en regen tegen houdt. Dat kan nog wel eens goed van pas komen in de gure en koude herfst- en winterdagen.

Manchester United Champions League trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Champions League pak van de sterren van United wordt compleet gemaakt door een donker blauwe trainingsbroek. Deze bevat de gebruikelijke details. De bovenkant is uitgerust met een tailleband, de onderkant van de broek bevat enkelritsen en verder heeft de broek ook weer een toelopende pasvorm. Deze fit betekent dat de broek vooral lekker strak valt rondom de kuiten en enkels. De drie strepen van adidas aan de zijkanten zijn ook donker blauw en ook de broek bevat de logo's in het goud. Uiteraard zijn de nieuwe United pakken weer uitgerust met de Climalite technologie van adidas, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Champions League trainingspak van Manchester United, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, Alexis, De Gea, Lukaku, Rashford, Lingard en nog meer sterspelers. Check ook het eerder gelanceerde trainingspak van de Engelse grootmacht.

Manchester United Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Manchester United pak kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Adidas heeft deze pakken wat in prijs verhoogd. De tops zijn voor volwassenen en kinderen € 90,- en de trainingsbroek heeft een prijs van € 75,-. Beide items kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Wil je andere producten van Manchester United kopen? Check het hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Champions League trainingspak van United in deze WINKEL

of de officiële adidas SHOP!