Manchester United en Adidas hebben weer een nieuwe trainingsjack aan de collectie van de club toegevoegd. Het is echter maar de vraag hoe vaak we Manchester United dit jack nog zullen zien dragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het Champions League anthem in het tweede deel van 2015-2016. Manchester United dient van VFL Wolfsburg te winnen om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Het vandaag gelanceerde nieuwe anthem jack wordt door Manchester United gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Premier League en Champions League wedstrijden op Old Trafford van december 2015 tot mei 2016. Bovendien wordt het anthem trainingsjack vaak door de spelers gedragen wanneer zij de pers te woord staan. In juli 2016 lanceren Manchester United en Adidas de nieuwe collectie voor het seizoen 2016-2017.

Design Manchester United anthem trainingsjack

Het nieuwe Manchester United anthem trainingsjack is geheel in stijl van de belangrijkste clubkleuren van United en is overwegend rood met zwarte details. Verder is het nieuwe jack van The Mancunians uitgerust met een stijlvolle hoge baseball achtige kraag. Wat opvalt is dat het trainingsjack geen strepen van Adidas over de mouwen en schouders of aan de zijkanten bevat. Evenals bij de anthem jacks van de Euro 2016 collectie van landen als Duitsland, Spanje en Rusland lijkt Adidas hier (tijdelijk) afscheid van genomen te hebben. De zwarte details komen terug in een brede band aan de onderkant van het jack en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder heeft het jack een rode rits en zijn de zijkanten uitgerust met zakken met een rits. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club. Adidas is sinds begin dit seizoen kledingsponsor van de club van Louis van Gaal en zal dat in ieder geval tot 2025 blijven. Daarnaast is het jack ook nog eens uitgerust met de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen. Check hieronder de foto's van de jacks die voor 100% uit polyester bestaan en vanaf deze maand gedragen worden door sterren als Rooney, Memphis, Schweinsteiger, Rojo, Martial, Mata en alle andere sterren van The Red Devils. Vorige week presenteerden de club en het Duitse sportmerk uit Herzogenaurach al een nieuw inloopshirt met all-over print.

Manchester United jack 2016 kopen

Het nieuwe rode Manchester United anthem jacket 2016 kan je per direct voor zowel KIDS als volwassenen kopen. De prijs van het trainingsjack voor kinderen is 75,- en voor volwassenen 85,-. Wil je liever andere Manchester United producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Manchester -united -anthem -jack -2016