Manchester City uitshirt 2019-2020

Tegelijkertijd met het nieuwe Manchester City thuisshirt voor 2019-2020 heeft de Engelse kampioen het uitshirt voor dit seizoen gelanceerd. Vanaf dit seizoen is PUMA kledingsponsor van de Engelse kampioen. Het Duitse sportmerk vervangt Nike, dat sinds 2013-2014 kledingsponsor was van ''The Citizens.''  In dit nieuwe uitshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. De de nieuwe collectie van City staat dit jaar deels in het teken van het 125 jarig bestaan van de club uit Manchester. Manchester City werd in 1880 als West Gorton Saint Marks opgericht. In 1887 veranderde de naam van de club in Ardwick FC en in 1894 veranderde de naam van de club pas in Manchester City. Dit is dit jaar 125 jaar geleden. Het nieuwe uitshirt is bovendien een ode aan een voormalige discotheek in de stad. 

Ben je fan van Manchester City en wil je direct dit vette uitshirt bestellen? Doe dat in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) of deze WINKEL 

Zwart Manchester City uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van Manchester City is met name een ode aan een periode die bekend staat als de ''Madchester years.'' Dit is de periode van de late jaren '80 tot begin jaren '90, een periode waarin de vibe in de stad vooral gekenmerkt werd door buitengewone culture activiteit. Een discotheek die hiervan de vereenzelviging was, was The Haçienda. De club was in deze periode het epicentrum van populaire muziek, bandjes, DJ's en artiesten. Het Manchester City uitshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart en bevat verschillende kleurige accenten. De rechterschouder van het tenue is uitgerust met diagonale, gele banen. Deze banen zijn een verwijzing naar de iconische identiteit van The Haçienda. Daarnaast is het tenue uitgerust met lichtblauwe en roze details, als verwijzing naar het het culturele icoon dat in de jaren '80 en '90 de hartslag van de stad was. De band aan de onderkant van de rechtermouw is lichtblauw en de band aan de onderkant van de andere mouw is roze. Ook het Puma logo op de rechter borst is roze. De andere borst bevat het logo van City met daaronder de tekst: ''125 years.'' Shirtsponsor Etihad Airways staat in het geel op het midden van het tenue en de linkermouw bevat in het lichtblauw het logo van NEXEN TIRE. Het uitshirt van Manchester City is bovendien uitgerust met een ronde hals. De binnenkant van de hals bevat een taping, die ook zichtbaar is op de achterkant van het tenue. In de taping in de nek is de naam van de stad verwerkt: MANCHESTER. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Ook het short is uitgerust met de logo's van de club en Puma. De kousen zijn ook zwart en bevatten de Puma cat in het roze.

Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe voetbalshirts van Manchester City uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uittenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mahrez, De Bruyne, Silva, Sané, Agüero, Jesus, Sterling, Mendy, Silva en nog meer sterspelers.

Manchester City voetbalshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Manchester City uitshirt voor 2019-20 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes scoor je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe uittenue van Manchester City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Manchester City voetbalshirt altijd in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking)

of deze WINKEL 

Manchester City uitshirt 2019-2020

Manchester City uitshirt 2019-2020