Manchester City trainingsshirt 2019-2020 uitgelekt

Hoewel de deal tussen Manchester City en Puma op het moment van schrijven nog niet officieel bekend is gemaakt door het Duitse club en de Engelse kampioen, lekken er al wel voetbalshirts en trainingskleding uit voor de collectie van 2019-2020. Het is alom bekend dat Puma vanaf 2019-2020 de nieuwe kledingsponsor wordt van City. Helaas willen beide partijen het nog niet toegeven. Vandaag hebben we wel een primeur. Het design van het nieuwe Manchester City trainingsshirt of warming-up shirt voor volgend seizoen is nu ook uitgelekt. Dit shirt wordt door ''The Citizens'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden volgend seizoen.

Manchester City training shirt en tenue 2019-2020 van Puma

Het nieuwe Manchester City trainingsshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en bevat op de mouwen een all-over print in de clubkleuren van City. De mouwen zijn namelijk uitgerust met flitsende navy blauwe en licht blauwe strepen. Bovendien zijn er paarse accenten te vinden in de mouwen. Paars lijkt ook de kleur te worden van het nieuwe uitshirt of 3e voetbalshirt voor volgend seizoen. In de print op de mouwen lijken ook de initialen van de club van manager Pep Guardiola te zijn verwerkt. De print loopt bovendien door onder de oksels. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het wit en staan de logo's van de club en Puma op de borst. PUMA vervangt vanaf komende zomer dus waarschijnlijk Nike als kledingsponsor. Nike verzorgde sinds 2013 de tenues van City en het contract tussen beide partijen loopt eind juni officieel af. Met het uitlekken van dit shirt, krijgen we opnieuw een bevestiging dat er een huwelijk tussen City en Puma zit aan te komen.

Het kan ook zomaar het geval zijn dat dit het nieuwe warming-up shirt van Manchester City wordt. Als dit het geval is, dan draagt de Engelse club dit shirt alleen tijdens het warmlopen voorafgaande aan de wedstrijden komend seizoen. Dit shirt wordt overigens pas medio juli officieel gelanceerd. Op 30 juni loopt het contract tussen Nike en City namelijk officieel af. Zodra er meer nieuws is over de deal tussen beide partijen, geven we in ieder geval weer een update.

Ben je op zoek naar het huidige Manchester City voetbalshirts, trainingsshirt of andere merchandising? Check het dan exclusief in deze winkel

of deze SHOP! Directe levering gegarandeerd.