Malaga uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Malaga is dit weekend gepresenteerd door de Spaanse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt spelen de Spanjaarden de uitwedstrijden in de Spaanse Segunda Division en in de Copa Del Rey gedurende 2018-2019. Malaga eindigde afgelopen seizoen als twintigste in de Spaanse competitie en speelt daarom dit seizoen op het tweede niveau van Spanje. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue van Malaga. Beide partijen hebben namelijk sinds 2011 al een samenwerking. Check hieronder alles over het nieuwe voetbalshirt van de Spaanse club van trainer Muniz.

Zwart Malaga voetbalshirt 2018-2019

Het nieuwe Malaga uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar gebaseerd op het Nike Challenge III template. Het shirt is zwart en bevat dunne, horizontale en diagonale strepen over de body van het shirt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met een knoopje. Alle kleuren van de stad komen terug in het voetbalshirt. Zo is de swoosh van Nike groen, evenals het logo van de club op de rechter borst. De zijkanten en achterkant van de hals bevatten een paarse taping. Beide kleuren komen ook weer terug in het silhouet van het wapen van de stad in de nek aan de achterkant van het shirt. In dit silhouet is ook de tekst: ''Te QEIRO MALAGA'' (Ik houd van Malaga) verwerkt. Het uittenue van Malaga CF wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met zowel groene als paarse kenmerken. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Torres, Rolon, Rosales, Hernandez, Santos, Nesyri en andere sterspelers van de club. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Malaga voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Malaga CF kan je vanaf september in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 75,-. In deze online winkels kan je het shirt van Malaga laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Spaanse club. Directe levering

Scoor het nieuwste Malaga voetbalshirt in DEZE SHOP!