Maccabi Haifa voetbalshirts 2021-2022

De Israëlische voetbalclub Maccabi Haifa heeft in samenwerking met Nike de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de kampioen van Israel de wedstrijden in de Ligat Ha'Al, de beker en in Europa gedurende 2021-2022. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2011 en eerder al in de periode 1996-1998.

Maccabi Haifa thuisshirt 2021-2022

Het Maccabi Haifa thuisshirt heeft het iconische half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant is groen. Daarnaast is het tenue uitgerust met contrasterende details. De rechterkant van de v-hals is groen en de andere kant wit. Dit zijn ook de kleuren van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt een groene swoosh en het clublogo staat op de linkerborst, inclusief twee kampioenssterren. De sterren verwijzen naar de dertien kampioenschappen. VOLVO is sinds 2018 de shirtsponsor van de club en staat dit seizoen in het zwart/wit op het midden van het Maccabi Haïfa voetbalshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen.

Maccabi Haifa uitshirt 2021-2022

Maccabi Haifa draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts, welke het standaard Vapor template van Nike hebben. Het reguliere Maccabi Haïfa uitshirt 2021-2022 is wit met een all-over print van golven en stippen in het zwart en het 3e shirt van de club is zwart met dezelfde print op de mouwen. Beide voetbalshirts bevatten ene ronde hals en de logo’s van de club en sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Beide tenues worden gecompleteerd door een broekje en kousen in dezelfde kleur als het voetbalshirt. Zoals alle Nike tenues bevatten deze tenues de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Maccabi Haifa voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Atzili, Rukavytsya, Rodriguez, Lavi, Chery en nog meer spelers. De nieuwe Maccabi Haifa voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel! 

Maccabi Haifa thuisshirt 2021-2022