Levante UD voetbalshirts 2020-2021

Levante UD en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Levante UD voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. ‘’Las Granotas’’ eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek in La Liga en spelen dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Spaanse club. Het Italiaanse sportmerk en Levante hebben nog een contract tot de zomer van 2022.

Levante UD thuisshirt 2020-2021

Het Levante thuisshirt 2020-2021 heeft een traditioneel design en bevat dit jaar brede bordeaux rode en blauwe banen. Op het midden van het tenue bevindt zich een brede bordeaux rode band, welke geflankeerd wordt door twee blauwe banen. De mouwen zijn rood met een blauwe taping. In deze band is het logo van Macron in het wit verwerkt en dit logo staat ook weer op de rechterborst. Verder bevat het tenue een toelopende hals en prijkt de clubbadge op de linkerborst. Op het midden van het tenue staat sponsor BETWAY. In de nek is nog een detail verwerkt. Hierin prijkt een label in de clubkleuren van Levante met een zin uit het clublied: “UN PASADO PARA HONRAR, UN FUTURO POR CONQUISTAR.”  De binnenkant van het tenue bevat verder en interne siliconentape, welke de tekst: ‘’ Levante! En las barras azulgranas de tu clásico’’ bevat. Deze band wordt geflankeerd door twee kikkers, de mascottes van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details.  

Levante UD uitshirt 2020-2021

Het Levante uitshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan de eerste tenues van de club. Bij de oprichting van de club had Levante zwart/wit gestreepte tenues. Het uittenue van Levante Unión Deportiva bevat dan ook verticale zwarte en witte banen en is verder uitgerust met een klassieke zwarte polokraag. Alle logo’s op het tenue zijn ook wit, zwart of een combinatie hiervan. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De mouwen zijn wit met een zwarte taping. Het uittenue bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en wit/zwarte kousen. De club heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit tenue is geïnspireerd door de zee van Valencia. Dit is dan ook de reden dat het tenue aqua blauw is. Berder bevat het derde tenue een design van horizontale banen en komen ook de clubkleuren van de Spaanse club terug in het design van het tenue. Het 3e shirt bevat een v-hals in het blauw/rood en deze kleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het tenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een donkerblauwe band. De kousen zijn ook lichtblauw met aan de bovenkant een blauwe band.

Alle tenues van Macron zijn dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Campana, Marti, Morales, Hernani, Bardhi, Postigo en nog meer spelers.

Levante voetbalshirt bestellen

De nieuwe UD Levante voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 84,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Levante uittenue en 3e shirt in deze winkel!

of deze SHOP

Levante thuisshirt 2020-2021

Levante uitshirt 2020-2021

Levante 3e shirt 2020-2021