Lazio Roma uitshirt 2019-2020

SS Lazio en Macron hebben vandaag op het trainingskamp van Lazio Roma in de Dolomieten (Auronzo di Cadore) het nieuwe SS Lazio uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Eerder deze maand maakten de club en het Italiaanse sportmerk al het thuisshirt en 3e shirt van de club bekend. In dit nieuwe uitshirt speelt Lazio Roma de uitwedstrijden in de Serie A. Ongetwijfeld wordt het tenue ook in een aantal uitwedstrijden in de Coppa Italia en Europa League gedragen. Als bekerwinnaar plaatste Lazio zich namelijk voor de groepsfase van de Europa League.

Wit Lazio Roma uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe SS Lazio uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe en navy blauwe band over de linkerkant van het tenue. De lichtblauwe details komen ook weer terug in een band aan de achterkant van de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het HERO logo van Macron. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna is sinds 2012 kledingsponsor van de club uit de Italiaanse hoofdstad en beide partijen hebben nog een contract tot 2022. De linkerborst bevat het logo van Lazio Roma en op het midden van de borst prijkt de Coppa Italia badge. Deze badge mag Lazio dit seizoen dragen, omdat het afgelopen seizoen de TIM Cup, de Italiaanse beker, gewonnen heeft. Het uittenue van de club van trainer Simone Inzaghi wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen. Uiteraard zijn de nieuwe Lazio uitshirts ook weer uitgerust met de mPerfomance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Corea, Immobile, Caiceo, Lazzari, Radu en nog meer sterspelers.

Lazio Roma uitshirt bestellen

Het nieuwe SS Lazio uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel de nieuwe Lazio tenues in DEZE SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope Lazio t-shirts)