KV Kortrijk voetbalshirts 2019-2020

KV Kortrijk en de nieuwe kledingsponsor Beltona hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Kortrijk de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen is het Nederlandse sportmerk Beltona kledingsponsor van Kortrijk. Het merk was vorig jaar nog kledingsponsor van FC Emmen en tekende een contract voor vier seizoenen met KV Kortrijk. Dit betekent dat Beltona in ieder geval tot de zomer van 2023 de tenues van Kortrijk verzorgt.

KV Kortrijk thuisshirt 2019-2020

Het thuisshirt van Koninklijke Voetbalvereniging Kortrijk bevat dit jaar geen strepen meer. Het nieuwe thuisshirt is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van chevrons over het tenue. Deze omgekeerde V’s zijn geïnspireerd door de chevron uit het logo van Kortrijk. Verder bevat het tenue van de club van trainer Yves Vanderheaghe ook rode details. Deze zijn te vinden in de toelopende v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo va de club en Beltona op de borst zijn rood. De achterkant van het tenue bevat aan de bovenkant een donkerblauw vlak met daarin drie diagonale, rode lijnen. In de nek komt ook weer de chevron uit het logo van de club terug. Op het midden van het thuistenue staat sponsor AGO en op de rechterborst prijkt ook het logo van Stad Kortrijk. De mouwen zijn uitgerust met het logo van subsponsor NOVY. Ook sponsoren als Brustor en Van Marcke staan op het thuisshirt van Kortrijk. Het thuistenue van de Belgische club wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en wit/rode kousen. De laatste keer dat ‘’de Kerels’’ een geheel rood thuisshirt hadden is overigens alweer twee jaar geleden. Op het moment van schrijven moeten de nieuwe uitshirts van KV Kortrijk nog gelanceerd worden door Beltona en de club. Vorig seizoen was het Duitse sportmerk JAKO nog kledingsponsor van de Belgische club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KV Kortrijk voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Selemani, Jakubech, Mboyo, Kagelmacher, Lepoint, De Sart, Van der Bruggen en nog meer andere spelers. De nieuwe KV Kortrijk tenues voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Belgische club. Andere tenues voor 2019-2020 bestel je in deze winkel!