Kaizer Chiefs voetbalshirts 2020-2021

De Zuid Afrikaanse club Kaizer Chiefs heeft in samenwerking met Nike de nieuwe Kaizer Chiefs voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. De Kaizer Chiefs tenues hebben bij Nike dezelfde status als de voetbalshirts van het Nigeriaanse voetbalelftal en er wordt dus veel aandacht besteed aan het design van de tenues van de ''Glamour Boys.'' In deze nieuwe voetbalshirt speelt Kaizer Chiefs de Premier Soccer League- en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Kaizer Chiefs speelt haar thuiswedstrijden in het Soccer City Stadium in Johannesburg.

Kaizer Chiefs thuisshirt 2020-2021

September is de maand van de heritage en voor Kaizer Chiefs is het helemaal een speciaal jaar. De club bestaat dit jaar namelijk vijftig jaar en dus is het nieuwe tenue ook een beetje een eerbetoon aan de heritage van de club en met name oprichter van de club: Kaizer Motaung. De voormalige Zuid Afrikaanse voetballer Motaung keerde in 1970 terug uit de Verenigde Staten, waar hij speelde voor Atlanta Chiefs, en richtte de club Kaizer Chiefs op, een combinatie van zijn naam en de Amerikaanse club. Het voetbalshirt van Kaizer Chiefs is dit seizoen een combinatie van geel en zwart. De bovenkant is zwart en de onderkant geel. Beide delen worden gescheiden door een zigzag baan. Het zwarte gedeelte van het tenue staat namelijk symbool voor de manen van een leeuw. Dit is een verwijzing naar de zogenaamde Bataung clan/stam. ''Tau'' staat in het Zuid-Afrikaans voor leeuw en de leeuw is de totem van deze stam heeft de vorm van een leeuw. Verder bevat het tenue dit seizoen een klassieke polo kraag als verwijzing naar de voetbalshirts van de jaren '70. De swoosh van Nike prijkt in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat de clubbadge van Kaizer Chiefs. Sponsor Vodacom staat ook dit jaar weer op het midden van het tenue. Het Kaizer Chiefs thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/gele kousen.

Kaizer Chiefs uitshirt 2020-2021

Het Kaizer Chiefs uitsshirt 2020-2021 is dit kaar blauw met gele accenten. Kaizer Chiefs marketing directeur Jessica Motaung legt de achterliggende gedachte uit: ''Het goud en zwart van ons thuisshirt onze traditionele kleuren. Blauw is de kleur van de lucht en zee. De kleur wordt ook vaak geassocieerd met koninklijk, diepte en stabiliteit. Bij ons staat deze kleur symbool voor vertrouwen, loyaliteit, wijsheid, intelligentie, geloof en de waarheid. Het voetbalshirt is geheel blauw en bevat een flitsende zigzagprint in de hals. Deze print is een combinatie van geel en blauw en komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast het tenue aan de zijkanten een gele taping. Het broekje van het tenue is ook blauw met een gele taping en ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Alle tenues van Nike zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de opvallende Kaizer Chiefs tenues 2020-2021.

Kaizer Chiefs voetbalshirts bestellen

Het Kaizer Chiefs thuisshirt en uitshirt 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Kaizer Chiefs shirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies + super vette bedrukking)

of deze NIKE WINKEL of deze SHOP!

Kaizer Chiefs uitshirt 2020-2021

Kaizer Chiefs thuisshirt 2020-2021