Juventus uitshirt 2023-2024

Juventus speelt dit seizoen weer in een roze uitshirt! Althans, het nieuwe Juventus uitshirt 2023-2024 is deels roze! Roze is inmiddels een kleur die verweven is in het DNA van ''I Bianconeri'', maar de tint roze op het nieuwe uitshirt is niet geïnspireerd door de voetbalshirts uit de beginperiode van de club. Toen speelde de club uit Turijn namelijk in roze voetbalshirts met een nette, zwarte stropdas! We vertellen straks meer over de inspiratie van het nieuwe uittenue. In het nieuwe voetbalshirt speelt het team van Massimiliano Allegri de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. In sommige uitwedstrijden draagt ''JUVE'' het grijze Juventus uitshirt. Door een frauduleuze boekhouding kreeg Juventus vorig seizoen vijftien punten in mindering en speelt het geen Europees voetbal in het opvallende uitshirt.

Geïnspireerd door de Monta Rosa! 

Het Juventus uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de Monte Rosa, het bergmassief in de Walliser en Penninische Alpen, dat de grens vormt tussen Zwitserland en Italië. Het voetbalshirt heeft wit als basiskleur en bevat een design van horizontale grijze en roze banen met een speciale structuur. Deze banen weerspiegelen de iconisch besneeuwde gletsjertoppen van de Italiaanse Alpen en staan ook symbool voor de rotswanden van de Monta Rosa, die de skyline van de stad Turijn accentueert. Dit maakt da het nieuwe Juventus uitshirt een opvallende verschijning is. Het uitshirt is bovendien een knipoog naar het Juventus thuisshirt. Naast de witte basiskleur heeft het voetbalshirt namelijk ook zwarte accenten. De ronde hals bevat een zwarte band en ook de adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart met een roze gloed. Daarnaast is de band op de zijkanten van het voetbalshirt zwart. In de taping op de zijkanten van het voetbalshirt is ook de naam van de club verwerkt. Alle logo's op het uitshirt zijn ook zwart. De rechterborst bevat het nieuwe adidas 3BAR logo en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor JEEP versiert het midden van het voetbalshirt en ook op het uitshirt is er weer een bliksemschicht effect in het logo verwerkt, waardoor het voetbalshirt nog een opvallend natuurverschijnsel bevat!

Het Juventus uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas trademark strepen. De achterkant van de onderkant van het short bevat ook een zwarte band. De kousen van het uittenue zijn ook wit en bevatten zwarte adidas strepen met daaronder het clublogo en het logo van adidas.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady en Heat.RDY. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic Heat.RDY voetbalshirts vallen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones en zijn lichter.
  • Pasvorm: Normaal
  • Langere zoom

Juventus uitshirt bestellen

Het adidas Juventus uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de nieuwe uittenues van ''I Bianconeri'': 

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 99,95
  • Replica kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (alleen voor volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 22,95
Juventus uitshirt 2023-2024
Juventus uitshirt 2023-2024
Juventus uitshirt 2023-2024
Juventus uitshirt 2023-2024