Inter Milan tech fleece trainingspak 2019-2020

Vandaag heeft ook Inter Milan in samenwerking met kledingsponsor Nike het zogenaamde tech fleece joggingspak/trainingspak/pak voor 2019-2020 uitgebracht! Hiermee wordt het voorbeeld gevolgd van Barcelona, AS Roma, Chelsea, Tottenham Hotspur, Atletico Madrid en Paris Saint Germain. Deze clubs lanceerden in september al dit altijd populaire joggingspak. Het tech fleece pak wordt vrijwel niet door de spelers van Inter Milan gedragen. Soms kan het voorkomen dat dit pak gebruikt wordt als presentatiepak door de selectie. Het presentatiepak is het trainingspak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden.

Grijs Inter Milan tech fleece vest en joggingsbroek

Het Inter Milan tech fleece pak is dit jaar onderdeel van een brede Champions League collectie. Deze lijn omvat onder andere het 3e shirt en speciale trainingskleding, dat gedragen wordt tijdens of in de aanloop naar de wedstrijden in het kampioenenbal. De Champions League range van Internazionale heeft dit jaar ook een speciaal thema. Alle items uit de collectie zijn namelijk een ode aan hoofd- en shirtsponsor Pirelli. De bandenfabrikant is dit seizoen al 25 jaar hoofdsponsor van de Nerazurri en dat vieren Nike, Inter en Pirelli uitgebreid. Het nieuwe tech fleece pak van Inter bevat ook de kleuren van het logo van de shirtsponsor. De iconische gele tint van het Pirelli logo komt met name terug in de logo's van de club en het Amerikaanse sportmerk op de borst. Het logo van Nike betreft ook weer het Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike en werd door het merk met name in de jaren '90 gebruikt. Het tech fleece jack van Inter bevat verder de kenmerken die we gewend zijn van de Nike tech fleece pakken. Het jack is uitgerust met een capuchon en bevat bovendien de zogenaamde 26 graden chevron over de borst. Deze baan is geïnspireerd door de baan, die al sinds de jaren '70 op de windrunners van Nike prijkt. Verder is het jack uitgerust met twee zakken en heeft het een normale pasvorm.

Het grijze Inter Milan tech fleece pak voor 2019-2020 wordt dit jaar compleet gemaakt door een grijze joggingsbroek. Deze broek is gemaakt van hetzelfde tech fleece materiaal als het vest. Dit betreft een combinatie van katoen, polyester en elastaan. Deze combinatie van materialen heeft als kenmerk dat het zacht aanvoelt en je warm houdt tijdens de koude herfst- en winterdagen. Bovendien zorgt het voor een getailleerde fit. De broek heeft dan ook een tapered pasvorm. Dit houdt in dat de Inter Milan joggingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Op de broek staan ook weer de logo's van de club en Nike. Verder is de joggingsbroek van Inter uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en een zakje aan de achterkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit gave Tech Fleece pak en check bovendien het Inter Milan trainingspak voor de Champions League.

Inter Milan tech fleece joggingspak bestellen

Het nieuwe Inter Milan tech fleece pak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Dit kan alleen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest heeft een prijs van € 120,- en de broek is € 90,-. Check ook nog meer andere Inter Milan producten. Directe levering!

Bestel het Inter Milan tech fleece pak in deze SHOP! 

of deze winkel!