Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023

The Heartbeat Kit! Het is de naam van het nieuwe Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023 dat afgelopen weekend officieel gepresenteerd werd door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt Inter Miami FC de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het DRV PNK Stadium in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Ook dit jaar speelt de club weer in de Eastern Conference, waar het vorig jaar op een elfde plaats eindigde. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Inter Miami thuisshirt. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Inter Miami FC thuisshirt | The Heartbeat kit!

Het nieuwe Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de fans van de club, die het kloppende hart van de voetbalclub zijn! Het voetbalshirt is pas het tweede thuisshirt in de historie van de club en voor het eerst is het tenue bijna volledig roze. Het Inter Miami thuisshirt is daarnaast uitgerust met zwarte accenten. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn zwart en hetzelfde geldt voor het logo van adidas op de rechterborst en het logo van hoofdsponsor XBTO op het midden van het tenue. De linkerborst bevat de badge van Club Internacional de Fútbol Miami, de club die in 2020 haar debuut maakte in de Major League Soccer en waarvan David Beckham mede eigenaar is. Het voetbalshirt bevat verder een kleine V-hals met een gevouwen kraag. Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts bevat het tenue van Inter Miami FC verschillende details. In de band aan de onderkant van de mouwen is de letter M (van Miami) in de vorm van een hartslag van een electrocardiogram verwerkt. Dit design komt ook weer terug in de badge aan de linker onderkant van het voetbalshirt. De Major League Soccer badge op de rechtermouw is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: roze/zwart/wit. Bovendien is in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt een tekst verwerkt: "Libertad para soñar" (Vrijheid om te dromen). XMANNA staat als mouwsponsor op de rechtermouw. Het Inter Miami FC thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Inter Miami FC thuistenue.

Zoals alle adidas tenues is het nieuwe Inter Miami FC thuistenue uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in het materiaal van het tenue verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Higuain, Matuidi, Campana, Fray, Mota, Gibbs, Adams en nog meer spelers. De club draagt in 2022 opnieuw het Inter Miami FC uitshirt 2021-2022.

Inter Miami FC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is zowel voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere MLS voetbalshirts.

Bestel je nieuwe Inter Miami tenue altijd in deze winkel! 

of deze winkel! 

Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023

Inter Miami FC thuisshirt 2022-2023