Houston Dynamo thuisshirt 2021-2022

De Amerikaanse voetbalclub Houston Dynamo heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Houston Dynamo thuisshirt 2021-2022 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Texas de Major League Soccer thuiswedstrijden in het BBVA Compass Stadium in Houston in 2021 en 2022. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Hetzelfde geldt voor het Houston Dynamo uitshirt 2020-2021, dat ook in 2021 gedragen wordt. Adidas is ook dit jaar weer de kledingsponsor van ‘’Orange Crush.’’ Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

Houston Dynamo thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Houston Dynamo thuisshirt 2021-2022 is door de club en adidas omgedoopt tot het ‘’Hold It Down’’ voetbalshirt en heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt is oranje en bevat zowel zwart als witte details. Deze kleurencombinatie komt terug in de v-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het voetbalshirt zijn zwart. De rechterborst bevat het adidas logo en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor MD Anderson Cancer Center. De linkerborst bevat het nieuwe clublogo. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 2006 en 2007. Het thuisshirt is ook uitgerust met een speciale honingraatstructuur, welke geïnspireerd is de vorm van het nieuwe clublogo. Het tenue bevat natuurlijk ook de nodige details. De mouwen bevatten de officiële Major League Soccer badges, welke dezelfde kleuren hebben als het voetbalshirt: zwart/oranje/wit. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de leus van de club: Hold It Down. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de vlag van de staat Texas. Het Houston Dynamo thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het nieuwe thuistenue. Op zowel het broekje als de kousen staan uitingen van de club en adidas.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de nieuwe voetbalshirts van Houston Dynamo uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in het materiaal van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Houston Dynamo thuistenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Darwin Quintero, Ceren, Rodriguez, Figueroa, Ramirez en andere sterspelers.

Houston Dynamo voetbalshirt kopen

Het adidas Houston Dynamo thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL. In deze webshops kun je alle MLS voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Houston Dynamo voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Houston Dynamo thuisshirt 2021-2022