Het Tottenham Hotspur X Nike American Football shirt

Het is het derde shirt in de serie American football shirts van Nike. Afgelopen weekend presenteerde Nike in samenwerking met Tottenham Hotspur een special edition American football shirt. Dit shirt wordt niet door ‘’The Spurs’’ gedragen en is puur en alleen gereleased als toevoeging op de collectie voor 2018-2019. Qua design heeft het NFL shirt alle kenmerken van een American football shirt en van het thuisshirt van de Londenaren. Check hieronder de details!

Design Tottenham Hotspur NFL special edition shirt

Het Tottenham Hotspur American football shirt van Nike is bovendien een ode aan Spurs speler Harry Kane. De spits is namelijk één van de gezichten van de Hypervenom Phantom voetbalschoenen van het merk. Het nummer van Kane staat zowel op de voorkant als op de schouders en achterkant van het shirt. Dit is geheel in stijl met de manier waarop de nummers op de NFL shirts staan. De American Football teams dragen ook vier keer het nummer op het shirt. De achterkant van het American Football shirt van Tottenham Hotspur bevat ook de naam van de spits van het nationale elftal. Speciaal aan de manier waarop de naam en de nummers op het shirt zijn aangebracht, is dat deze geen flex bedrukking betreffen, maar op het shirt genaaid zijn. Verder is het shirt dus geheel in stijl van het thuisshirt van Tottenham. Daarnaast is het shirt gebaseerd op het Hechter design, het template van de Nike NFL tenues dit jaar. Het shirt is geheel wit met een brede, blauwe v-hals. Aan de onderkant van de v-hals is de bijnaam van de club verwerkt: SPURS. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook navy en verder staan op de mouwen de logo’s van Tottenham Hotspur en Nike! Een ander detail is nog te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hier staat namelijk de leus van de Engelse club: ‘’To Dare is To Do.’’

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition Spurs American Football Kane shirt en check ook de American football shirts van Barcelona en Paris Saint Germain!

Tottenham Hotspur American football shirt bestellen

Het Tottenham special edition NFL shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shop! Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 100,-. Wil je andere Tottenham Hotspur producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt exclusief in deze SHOP!