Het PSV trainingspak 2019-2020

PSV is afgelopen week weer in training gegaan voor het seizoen 2019-2020. Tijdens de eerste training van de club, werd direct de nieuwe trainingskleding voor het seizoen 2019-2020 gedragen. Onderdeel van de nieuwe trainingslijn van het keurkorps van Mark van Bommel is ook weer een nieuw trainingspak. Dit pak wordt door de Eindhovenaren gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Evenals andere jaren bestaat het nieuwe pak van PSV uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Het pak is geheel in stijl van de kleuren van het PSV uitshirt van 2019-2020.

Zwart/Oranje PSV trainingspak, training sweater en trainingsbroek 2019-2020

Het PSV uitshirt voor 2019-2020 is deels een ode aan Nederland. Om die reden bevat het nieuwe shirt oranje accenten. Dit wordt doorgetrokken naar het nieuwe trainingspak van PSV. De training top van het nieuwe pak is geheel oranje en bevat ook zwarte details. De sweater bevat een zwarte taping aan de zijkanten van de trui en aan de bovenkant van de hals. Ook dit seizoen zijn de PSV pakken uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits is wel oranje. Alle logo's op de sweater zijn monochroom, in dit geval zwart. Op de borst staan de logo's van de club en Umbro. Umbro is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van PSV en dit contract loopt nog tot de zomer van 2020. Boven het logo van PSV staan twee sterren en deze verwijzen naar de kampioenschappen van de club. De Brabantse club heeft dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor. Metropoolregio Brainport Eindhoven. De nieuwe sponsor is een samenwerkingsverband tussen ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten. Het logo van de joint venture staat in ieder geval dit seizoen en volgend seizoen op de voetbalshirts en trainingskleding. De mouwen van het pak bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de trui nog strakker om het lichaam valt. De trainingstrui is overigens ook beschikbaar in een zwart/oranje versie.

De PSV trainingsbroek voor 2019-2020 is geheel zwart met oranje logo's van de club en Umbro. Verder bevat de PSV trainingsbroek voor 2019-2020 de gebruikelijke details. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de trainingsbroek van PSV is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard heeft de trainingsbroek ook de bekende tapered fit, wat betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe PSV trainingskleding voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Afellay, Luuk de Jong, Bruma, Dumfries, Pereiro, Malen en andere sterspelers.

PSV trainingspak 2019-2020 kopen

Het zwart/oranje PSV pak kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen. Dit kan in de maten 134, 146, 152, 158, S, M, L, XL en XXL. Het pak heeft voor KIDS een prijs van € 99,95 en voor volwassenen is het pak € 119,95. Wil je andere producten van de Nederlandse topclub kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV pak in DEZE SHOP!