Het Nike X Inter Milan 20 years anniversary trainingspak

Nike en Inter Milan vieren hun twintig jarig samenwerkingsverband niet alleen met het special edition mashup voetbalshirt. De club en het Amerikaanse sportmerk hebben namelijk ook een nieuw trainingspak ter ere van het jubileum gelanceerd. Dit pak droegen de spelers van Internazionale gisteren al in de voorbereiding op de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen AC Milan. Dit pak wordt bovendien gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de resterende wedstrijden gedurende 2018-2019. Hieronder bespreken we het nieuwe Inter Milan X Nike anniversary trainingspak!

Zwart Inter Milan Nike trainingspak 2019

Het nieuwe Inter Milan X Nike 20 jarig jubileumstrainingspak is in tegenstelling tot het mashup voetbalshirt (helaas) geen combinatie tussen verschillende pakken van de afgelopen twintig jaar. Het nieuwe Inter Milan trainingspak is namelijk geheel zwart. Buiten dat zwart één van de clubkleuren van Inter is, is niet bekend waarom Nike en Inter gekozen hebben voor een geheel BLACKOUT trainingspak. Alles aan het pak is dus zwart. Dit geldt dus ook voor de logo's van Nike en de club op de borst van de training top en op de trainingsbroek van het Inter Milan trainingspak. Het pak is alleen in een authentic versie gelanceerd en is dan ook in Italië geproduceerd. De top heeft namelijk een prijs van € 200,-. De trainingstop is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Verder heeft de trainingstrui van Inter de gebruikelijke gekenmerken. Het is gemaakt van een combinatie van polyester en spandex, zodat het ''op z'n Italiaans'' lekker strak om het lichaam valt en perfect meebeweegt met de bewegingen van het lichaam. De mouwen van de top zijn uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Ook dit zorgt voor de strakke fit van de top.

De nieuwe trainingsbroek van het Inter Milan X Nike 20 years anniversary trainingspak is ook geheel zwart, inclusief de logo's van de club en Nike. Ook deze broek heeft een prijs van € 200,- en heeft bovendien een strakke fit. De onderkant van de Inter Milan trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De trainingsbroeken van Nike hebben een tapered fit. Dit betekent dat deze met name strak om de enkels en kuiten vallen. Verder is de bovenkant van de broek uitgerust met een tailleband en is de broek ook gemaakt van een combinatie van polyester en katoen.  Check hieronder de officiële productfoto's van het nieuwe Inter Milan pak, dat vanaf un gedragen wordt door spelers als Icardi, Lautaro Martinez, Nainggolan, Perisic, Keita, De Vrij, Brozovic en andere sterspelers.

Inter Milan X Nike 20 years anniversary pak kopen

Het nieuwe Inter Milan X Nike anniversary trainingspak kun je vanaf un alleen bestellen in de maten S, M, L en XL. Wil je het gehele trainingspak bestellen? Dan moet je aardig in de buidel tasten. Het gehele pak heeft namelijk een prijs van € 400,-. Uiteraard kun je in de onderstaande winkels ook goedkopere Inter producten bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit nieuwe pak direct in deze SHOP

of deze winkel!