Het nieuwe Manchester United warming-up shirt en trainingsshirt 2019

Het zijn barre tijden in Manchester! Door de teleurstellende prestaties van Manchester United in de Premier League is José Mourinho afgelopen week ontslagen. Ondanks een zesde plek in de competitie en naar liefst negentien punten achterstand op de nummer één Liverpool, is het behalen van de achtste finales van de Champions League, het enige lichtpuntje. Met Paris Saint Germain als tegenstander staat een zware kluif te wachten. Alles moet in dienst staan van het Europese succes! In de aanloop naar de tweede seizoenshelft heeft adidas de nieuwe collectie voor 2019 gepresenteerd. Met deze collectie moet United imponeren. Deze collectie bevat onder andere een nieuw warming-up shirt. Dit is het eerste shirt dat door de tegenstander gezien wordt voorafgaande aan de wedstrijd. Zaak is dat hiermee indruk gewekt wordt! We bespreken dit nieuwe shirt hieronder, alsook het nieuwe trainingsshirt!

Manchester United warming-up shirt 2019

Adidas heeft een geheel nieuw template gecreëerd voor de warming-up shirts voor 2019. Thema van deze shirts is het creëren van chaos! Gezien het design van de nieuwe Manchester United pre-match tops is dat geen hele gekke gedachte. De nieuwe warming-up tenues zijn in stijl van de clubkleuren van United. Het shirt is namelijk een combinatie van zwart en rood en bevat een all-over print van golvende banen, die door elkaar heen lopen. Deze flitsende print bevindt zich ook op de achterkant van het shirt. De logo's van adi, AON en United zijn monochroom. Dit betekent dat deze in stijl zijn van de kleuren van het. Het logo van United is een combinatie van zwart en wit, zodat deze wat meer uit het shirt springt. Het warming-up shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. De warming-up shirts van adidas hebben altijd een wat rijker design dan de trainingsshirts. Sinds dit seizoen zijn de shirts ook nog eens gemaakt van een nieuw soort polyester. Hiervoor is adi de samenwerking aangegaan met Parley for Oceans. In het kader van verantwoord ondernemen, bestaan de shirts namelijk uit gerecycled plastic uit de oceaan. Een verwijzing naar deze samenwerking bevindt zich in een taping in de hals en een tag aan de onderkant van het shirt.

Grijs Manchester United trainingsshirt 2019

De trainingsshirts van adidas hebben een wat minder rijk design en voor Manchester United geldt dat deze ook wat grauwer zijn. Dit past precies bij de huidige situatie waarin de club verkeert. Het nieuwe trainingsshirt voor 2019 is namelijk grijs (clear grey) met fel rode accenten, die te vinden zijn in de drie adidas stripes en in de logo's van het Duitse sportmerk en de club op de borst. Het training shirt heeft het gebruikelijke template. Het shirt is namelijk uitgerust met een V-hals en bevat aan de onderkant ook nog een vlak.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Manchester United trainingskleding voor 2019. Deze shirts worden alleen in de tweede seizoenshelft van 2018-2019. Dit betreffen bovendien de laatste trainingsshirts van dit seizoen. Medio mei/juni wordt de nieuwe collectie voor het volgende seizoen pas gepresenteerd!

Manchester United pre match top en trainingsshirt 2019 bestellen

Het nieuwe Manchester United warming-up shirt en trainingsshirt kan je vanaf nu bestellen. Beide shirts zijn beschikbaar in kindermaten en heren maten. Het warming-up shirt is voor kinderen € 50,- en voor volwassenen € 55,-. De trainingsshirts van Manchester United zijn wat goedkoper. Voor volwassenen zijn deze € 45,- en voor KIDS € 40,-. Wil je andere United producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel de nieuwe Manchester United trainingskleding in deze SHOP

of deze winkel!