Het Manchester United EA Sports FUT 19 voetbalshirt

Manchester United, adidas en EA Sports hebben dit weekend een nieuw limited edition voetbalshirt uitgebracht. Dit betreft een voetbalshirt die je kunt kopen in Fifa Ultimate Team Mode (FUT) van FIFA 19. Ook vorig jaar brachten adi en United een speciaal shirt uit voor FIFA. Destijds kan je dit voetbalshirt alleen in Fifa Ultimate Team Mode bestellen. Deze shirts kan je in real life kopen en dus in het echt dragen! Daarover straks meer. Het nieuwe voetbalshirt van Manchester United betreft dus een limited edition voetbalshirt en is onderdeel van het zogenaamde EA Sports pack van adidas. Dit pack bestaat een viertal voetbalshirts van topclubs waarvan adi kledingsponsor is, namelijk Manchester United, Real Madrid, Juventus en Bayern München. Alle tenues uit dit pack zijn zowel in FUT als in real life te bestellen. Hieronder bespreken we het design van het Manchester United x EA Sports FUT 19 voetbalshirt!

Het nieuwe adidas Real Madrid EA Sports voetbalshirts heeft een gruwelijk design met all-over print. Het shirt bevat namelijk een all-over print in het zwart/geel. Dit patroon heeft veel weg van een bij of een vacht van een dier. Deze print bevindt zich zowel op de voorkant als de achterkant van het voetbalshirt. Qua template heeft het shirt een echte jaren ’90 look! Het shirt is namelijk geïnspireerd door het iconische adidas EQT template. Dit template komt vooral terug in de kraag van het shirt. Dit betreft de zogenaamde EQT collar. Deze hals loopt diagonaal naar het midden en is een combinatie van een v-hals en een rechte hals. Onder deze zwarte hals prijkt het adidas performance logo en het embleem van het Duitse sportmerk prijkt bovendien op de linker mouw. Op het midden van de borst staat het logo van Manchester United in het wit/zwart en daaronder staat het logo van sponsor Chevrolet. Deze speciale FUT 19 voetbalshirts van Manchester United hebben aan de onderkant nog een speciale tag, waarin een inscriptie staat van de samenwerking tussen EA Sports, adidas en Manchester United. Het shirt bestaat voor 100% uit polyester en is zoals alle tenues van adi uitgerust met de performance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester United shirt. De club en adidas bevestigden dat dit voetbalshirt niet gedragen gaat worden in de Premier League, FA Cup of Champions League.  Het shirt is wel vanaf nu in FIFA 19 beschikbaar! Check ook het Real Madrid X EA Sports adidas voetbalshirt!

Manchester United EA Sports Ultimate Team Mode voetbalshirt bestellen

Het nieuwste adidas X EA Sports Manchester United voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop! Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het shirt is in een limited edition geproduceerd en is dus maar super beperkt beschikbaar. De prijs van het shirt is € 90,-. Ben je op zoek naar andere Manchester United producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel dit shirt na lancering direct in deze winkel! 

of deze SHOP!