Het laatste Manchester City trainingsjack en warming-up shirt 2019 van Nike

De laatste Nike collectie van Manchester City is vandaag door Nike officieel gelanceerd. Vanaf 2019-2020 wordt Puma namelijk de kledingsponsor van de Engelse kampioen. Nike lanceerde vandaag de nieuwe 2019 collectie, waaronder een nieuw warming-up shirt en een nieuw anthem trainingsjack. Deze kleding wordt door het keurkorps van Pep Guardiola gedragen tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van dit seizoen, dus vanaf nu tot ongeveer mei/juni. Vanaf 1 juli neemt Puma het stokje over van Nike en prijkt de ''cat'' van Puma op de trainingskleding van Manchester City, maar nu eerst het laatste trainingsjack en pre match top van Nike!

Manchester City anthem trainingsjack 2019 - Fel geel

Het anthem trainingsjack wordt door Manchester City gedragen tijdens het betreden van het veld ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft. Nike heeft dit keer alleen de kleur van het nieuwe jack geüpdatet. Het jack is namelijk zwart met fel gele accenten. Deze kleur wordt door Nike ''Opti yellow'' genoemd en deze kleur komt ook weer terug in het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2019. De gele details zijn te vinden in de taping over de mouwen van het nieuwe Manchester City anthem jack van Nike. In tegenstelling tot de nieuwe trainingspakken heeft het Amerikaanse sportmerk geen wijziging in het template van de jacks aangebracht. De jacks bevatten daarom nog wel de zigzag strip over de schouders en mouwen. Qua functionele details blijft alles ook bij hetzelfde. Het jack bevat een stijlvolle baseball collar en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat het trainingsjack nog strakker om het lichaam valt. Op de borst staan de logo's van Nike en de club. Daarnaast wordt het jack afgemaakt door twee zakken aan de zijkanten.

Manchester City City warming-up shirt 2019

Het doel van het nieuwe warming-up shirt van Manchester City is ook direct tegenstanders angst in te boezemen. Dat moet ook wel, gezien de club opnieuw kampioen wil worden en de Champions League een keer wil winnen. Het nieuwe Manchester City pre-match top wordt gekenmerkt door de flitsende, zwarte en fel gele, horizontale strepen over het shirt. Deze strepen zijn verdeeld in een aantal vlakken met dunne strepen in verschillende diktes, waardoor er direct chaos gecreëerd wordt, wanneer de tegenstanders van City de spelers van de club uit Manchester het veld zien betreden voor de warming-up. De swoosh van Nike op de rechter borst is ook zwart met een gele omlijning en op de linker borst prijkt met trots het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Etihad Stadium. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals.

Alle trainingskleding van Manchester City is het komende halfjaar weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike voor een optimale prestatie. De nieuwe collectie bevat ook een nieuw trainingsshirt, waarvan het template ook is veranderd!

Manchester City trainingsjack en warming-up shirt bestellen

Het nieuwe Manchester City anthem jack en warming-up shirt voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het jack een prijs van € 80,- en in kindermaten is het jack € 70,-. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 50,-. Wil je andere City producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het jack en het nieuwe warming-up shirt in deze SHOP 

of deze winkel!