Het BAPE x adidas Originals American Football Super Bowl shirt

Het mixen van American Football met voetbal is hot! Twee maanden geleden lanceerde Nike al speciale American Football shirts voor clubs als Chelsea, Paris Saint Germain en Barcelona. Vandaag lichten we een American Football Shirt van adidas uit. Hoewel het geen voetbalshirt betreft, vinden wij dat we dit shirt niet onbesproken mogen laten. Het betreft namelijk een limited edition American Football shirt, die samen met het Japanse modemerk BAPE tot stand is gekomen. En BAPE flirt ook steeds meer met voetbal. Het merk uit Japan lanceerde twee maanden geleden namelijk een streetwear collectie van Paris Saint Germain. De nieuwe BAPE x Adidas collectie staat geheel in het teken van het grootste sportevenement van de Verenigde Staten, namelijk de Super Bowl! Het shirt is door beide partijen in een limited edition gelanceerd, dus wees snel! Maar check eerst het design!

Het nieuwe shirt is helemaal in lijn van de missie van BAPE, namelijk de Japanse modecultuur over de hele wereld verspreiden. Dit shirt is een eerbetoon aan de glorie van de grootste sport in de Verenigde Staten, American Football! A Bathing Ape / BAPE staat bekend om haar vette kleding met all-over camouflage print. Het American Football shirt vormt daar geen uitzondering op. Het shirt heeft namelijk een groen/bruine all-over camo print waarin ook de aap uit het logo van het merk is verwerkt. Op het midden van het shirt prijkt in het goud het getal 93. Dit verwijst naar het jaar waarin het Japanse kledingmerk het levenslicht gezien heeft. Oprichter van het merk is Tomoaki Nagao (Nigo), een bekende Japanse muziekproducent en DJ. De drie adi strepen mogen natuurlijk ook niet op het shirt ontbreken. Deze staan op de mouwen en zijn wit. Het shirt bevat een gouden hals. Ook de bovenkant van de achterkant van het American Football shirt van BAPE en adidas is goud. Hierin staat in het wit de naam van het merk: A BATHING APE. Daaronder staat weer het getal 93. American Football shirts bevatten op de schouders altijd het logo van een club of land. De schouders van het BAPE x adi Originals shirt bevatten een speciale Verenigde Staten badge. De onderkant van het shirt is voorzien van een tag met daarin een verwijzing naar de samenwerking tussen adi en BAPE.

Dit American Football shirt is onderdeel van een limited collectie, waartoe ook een speciaal sweat pak en American adizero schoenen behoren! Check hieronder nog meer foto's!

BAPE x Adidas American Football shirt kopen

Het BAPE x adidas Originals shirt kun je vanaf 2 september om 10.00 bestellen in de onderstaande shop. Dan moet je er wel wat voor over hebben. Het shirt heeft namelijk een prijs van € 200,- en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel dit vette shirt exclusief in deze SHOP!